To je to što me zanima!

Soraja prekrila bradavice vazom

Osim što Soraju dežurni kritičari na društvenim mrežama često 'napadaju' jer je bila na plastičnim operacijama koje su joj u potpunosti promijenile izgled, u posljednje vrijeme zamjeraju joj i korištenje Photoshopa
Vidi originalni članak

Možete je, a i ne morate voljeti, no jedno je sigurno - crnogorsku starletu Soraju Vučelić (34) ne možete ne primijetiti. Za to su najvećim djelom zaslužne njezine provokativne objave na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novom je fotografijom još jednom zagolicala maštu svojih mnogobrojnih pratitelja. Nakon nekoliko vrlo dekoltiranih izdanja poznate starlete, ona je sad otišla korak dalje. 

Ovaj put pozirala je u crnoj haljini, a grudi je prekrila - vazom za cvijeće. Da, da, dobro ste pročitali. Starleta je bradavice doslovno prekrila cvijećem, a brojni pratitelji oduševljeno su komentirali ovo nesvakidašnje izdanje. 

S KNJIGOM U RUCI Soraja je pozirala bez gaćica...

- Volim kada si gola. Najljepša i najzgodnija žena na estradi. Bit ćeš jednom moja supruga. Ljepotice - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Osim što Soraju dežurni kritičari na društvenim mrežama često 'napadaju' jer je bila na plastičnim operacijama koje su joj u potpunosti promijenile izgled, u posljednje vrijeme zamjeraju joj i korištenje Photoshopa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ivana kiss 05.04.2021.

    Ja mislila mandarina

  • sikipiki 24.02.2021.

    Ni rođena mater ju nemože prepoznati

  • Lindaxyz 24.02.2021.

    Tko bi uopće poželio takvu suprugu(osvrt na jedan od komentara)

Komentiraj...
Vidi sve komentare