Show

Komentari 49

Soraja prekrila bradavice vazom

Soraja prekrila bradavice vazom

Osim što Soraju dežurni kritičari na društvenim mrežama često 'napadaju' jer je bila na plastičnim operacijama koje su joj u potpunosti promijenile izgled, u posljednje vrijeme zamjeraju joj i korištenje Photoshopa

Možete je, a i ne morate voljeti, no jedno je sigurno - crnogorsku starletu Soraju Vučelić (34) ne možete ne primijetiti. Za to su najvećim djelom zaslužne njezine provokativne objave na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novom je fotografijom još jednom zagolicala maštu svojih mnogobrojnih pratitelja. Nakon nekoliko vrlo dekoltiranih izdanja poznate starlete, ona je sad otišla korak dalje. 

Ovaj put pozirala je u crnoj haljini, a grudi je prekrila - vazom za cvijeće. Da, da, dobro ste pročitali. Starleta je bradavice doslovno prekrila cvijećem, a brojni pratitelji oduševljeno su komentirali ovo nesvakidašnje izdanje. 

- Volim kada si gola. Najljepša i najzgodnija žena na estradi. Bit ćeš jednom moja supruga. Ljepotice - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Osim što Soraju dežurni kritičari na društvenim mrežama često 'napadaju' jer je bila na plastičnim operacijama koje su joj u potpunosti promijenile izgled, u posljednje vrijeme zamjeraju joj i korištenje Photoshopa. 

 

Najčitaniji članci