To je to što me zanima!

Soraja traži gaće mjesecima: Uvela u modu šlic do pupka

Ispričajte me, napisala je starleta koja je obukla crnu haljinu na kojoj je šliceve otkopčala do pupka, a kako se ipak ne bi prehladila zaogrnula se kaputom
Vidi originalni članak

Zločesta cura, napisala je starleta Soraja Vučelić (31) i bivša natjecateljica regionalnog Big Brothera. Vučelić je još jednom pokazala da u njezinoj garderobi nema mjesta za gaćice objavivši fotografiju najnovije modne kombinacije. 

- Ispričajte me - dodala je starleta koja je obukla crnu haljinu na kojoj je šliceve otkopčala do pupka, a kako se ipak ne bi prehladila, jer temperatura je pala ispod ništice, zaogrnula se crvenim kaputom koji je uskladila s kapom iste boje. Ispod odjeće nije odjenula gaćice, a može se primijetiti i da ju ne 'muče' tragovi od badića. 

'MANJE JE MANJE' Soraja bira dizajnerske krpice: 'U trendu je biti bez grudnjaka'

Soraja se i početkom mjeseca pohvalila oskudnom haljinom kod koje nije bilo mjesta za donje rublje. Tada je bila riječ o haljini srpske dizajnerice, a sada se nije pohvalila čiju 'maštovitu' kreaciju nosi. 

'MANJE JE MANJE' Soraja: Na rođendanski tulum 'zaboravila' obući donje rublje

- Čista si požuda - komentirali su obožavatelji fotografiju starlete za koju je, sudeći prema dosadašnjim objavama, rijetkost da nosi gaćice ispod kraćih haljina. Soraja je nedavno rekla da piše prvu knjigu u kojoj će spomenuti brojne javne ličnosti, ali i otkriti nepoznate informacije iz svog života. 

- Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je grijeh da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti objelodanjena - istaknula je starleta za srpski Alo. Poznato je da se bivša voditeljica druži s najmoćnijim i najpopularnijim ljudima u Srbiji, a s velikim brojem prošla je razne intrigantne situacije o kojima će pisati.

SORAJA SKRATILA KOSU Pohvalila se novom frizurom, a svi su gledali u njeno poprsje

Ona će, kako pišu tamošnji mediji, između ostalog otkriti sve detalje o paljenju i uništavanju njezinih skupocjenih automobila, ali i povezivanju s mnogim kontroverznim ljudima iz politike, kriminala, biznisa i estrade. Soraja je svjesna da će knjiga izazvati pravu pometnju, ali ju ne zanima što junaci njenih priča žele da se neke tajne nikada ne otkriju.

NOVI PROJEKT Soraja piše prvu knjigu: 'Pola srpske estrade sada strahuje'

- Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno spavati dok knjiga ne ugleda svijetlo dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Za one koji su preko moje grbače htjeli marketing imam posebna poglavlja - zaključila je starleta. 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Babalonko 06.03.2018.

    Mislim da bi se tek iz radoznalosti volio barem jednom provozati po njenim celofanima...

  • 28.02.2018.

    to vam se čini da nema gaće, ali ima ih. onakve kakve borat nosi

  • Johnnie Walker 27.02.2018.

    Vrijeme je da napumpa nige i guzove ovako sablasno izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare