To je to što me zanima!

Soraja Vučelić za crvenu bundu 'iskeširala' je čak 90.000 kuna

Njezin ormar krije impresivnu kolekciju najnovijih modela Balenciage, Chanela, Diora, Prade, Givenchyja, Isabel Maranta, a vrijednost njezine garderobe procjenjuje se na vise od milijun kuna
Vidi originalni članak

Poznata srbijanska starleta Soraja Vučelić (31) ne štedi kada su u pitanju brendirane krpice i skupocjene torbice. Na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije na kojima pokazuje koliko je velika njezina strast prema luksuzu. 

Njezin ormar krije impresivnu kolekciju najnovijih modela Balenciage, Chanela, Diora, Prade, Givenchyja, Isabel Maranta, a vrijednost njezine garderobe procjenjuje se na vise od milijun kuna. 

Model Cara Delevingne, pjevačica Rihanna, blogerica Erica Pelosin, model Kendall Jenner crvenim tepihom prošetale su se u crvenoj bundi u obliku srca, koju je na reviji za jesen/zimu 2016./2017. predstavio brand YSL, ali niti Soraja ne zastaje puno za svjetskim zvijezdama.

Za bundu je izdvojila vrtoglavih 90.000 kuna, a obožavatelji su komentirali kako je za te novce mogla kupiti auto.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavila je i fotografiju na kojoj pozira u donjem vešu i kožnoj jakni s potpisom poznatog brenda Fausto Puglisi za koju je iskeširala oko 15.000 kuna. 

Fatalna ljepotica više ne skriva dečka, objavila je zajedničku fotku iz skupocjenog automobila!

Idi na 24sata

Komentari 59

  • andrea2 22.01.2019.

    Snimi papke na nogama krv ti j****😂😂😂😂😂😂😂

  • 22.01.2019.

    Teži psihički poremećaj

  • Liliana_1 22.01.2019.

    A šta joj to sve vrijedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare