To je to što me zanima!

Soraji nije hladno: Odmara na planinama, ali dekolte je ipak tu

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju u dekoltiranoj majici te se još jednom pohvalila svojim bujnim poprsjem. Pozirala je i s leđa da malo pokaže i stražnjicu
Vidi originalni članak

Starleta dane provodi na odmoru u planinama. No ni na temperaturama ispod nule, Soraja Vučelić (26) ne skriva svoje atribute. 

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju u dekoltiranoj majici te se još jednom pohvalila svojim bujnim poprsjem. Za drugu fotografiju pozirala je okrenutim leđima da pokaže i stražnjicu te duge noge. 

Soraja je nedavno u makedonskoj diskoteci pokazala i svoje glasovne sposobnosti. Primila se mikrofona i pred 1300 ljudi zapjevala Severininu pjesmu 'Gas gas'. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • LukaRuškan 30.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dalila63 14.01.2014.

    a kako drukčije privući nečiju pažnju, jer pameti nema niti zrnce, ljepote još manje jedino te nakazne umjetne cicurine koje se normalnoj osobi samo mogu gaditi...

  • The_Man 04.01.2014.

    recimi odakle ti soraja i gotova stvar, prestat ću se ljutit ako uletim u tal. znači tvoj šal, tvoje boje i tvoj dres, imaš ti šta para budi mi danas the best? imaš ti šta para ako nemaš onda rodi, djete gleda u salamu ko da je heroin, sjeci točno tolko svaki gram se broji, salama kruh i mlijeko i jedan bijeli ronhil..

Komentiraj...
Vidi sve komentare