To je to što me zanima!

Sorajina najbolja prijateljica želi izgledati poput 'žive lutke'

Ana je Sorajina dugogodišnja prijateljica, a zajedno putuje na luksuzne destinacije. Na društvenim mrežama prati ju više od 300 tisuća fanova koje svakodnevno časti fotografijama na kojima pozira polugola
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Ana Korać (26), javnosti poznata kao najbolja prijateljica starlete Soraje Vučelić, ali i kao bivša natjecateljica 'Zadruge', godinama unazad otvoreno priča o estetskim operacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je na društvenim mrežama objavila kako je ponovno otišla na 'popravak', a ovaj put riječ je o povećavanju usana. Srpski mediji pišu kako starleta želi izgledati poput 'žive lutke', a prema pisanju pratitelja, Ana je trenutno na dobrom putu. 

Navodno je stavljala i silikone u stražnjicu i grudi, hijaluron u usne i jagodice, a podvrgnula se i rinoplastici... 

Inače, Ana je Sorajina dugogodišnja prijateljica, a zajedno putuje na luksuzne destinacije. Na društvenim mrežama prati ju više od 300 tisuća obožavatelja koje svakodnevno časti fotografijama na kojima pozira polugola.  Korać je i ljubiteljica skupocjenih brendova i luksuznih automobila. Samo njezina kolekcija satova procjenjuje se na više od 200 tisuća kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crna žena 04.12.2020.

    Još jedna koja je skroz promijenila prvobitni izgled. Prirodno zamijenila s plastikom.

  • 04.12.2020.

    Strašnooo

  • 04.12.2020.

    Poznata kao najbolja prijateljica Soraye Vučelić...samo radi toga..? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare