Show

Komentari 9

Sorajina najbolja prijateljica želi izgledati poput 'žive lutke'

Sorajina najbolja prijateljica želi izgledati poput 'žive lutke'

Ana je Sorajina dugogodišnja prijateljica, a zajedno putuje na luksuzne destinacije. Na društvenim mrežama prati ju više od 300 tisuća fanova koje svakodnevno časti fotografijama na kojima pozira polugola

Reality zvijezda Ana Korać (26), javnosti poznata kao najbolja prijateljica starlete Soraje Vučelić, ali i kao bivša natjecateljica 'Zadruge', godinama unazad otvoreno priča o estetskim operacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sada je na društvenim mrežama objavila kako je ponovno otišla na 'popravak', a ovaj put riječ je o povećavanju usana. Srpski mediji pišu kako starleta želi izgledati poput 'žive lutke', a prema pisanju pratitelja, Ana je trenutno na dobrom putu. 

Navodno je stavljala i silikone u stražnjicu i grudi, hijaluron u usne i jagodice, a podvrgnula se i rinoplastici... 

Inače, Ana je Sorajina dugogodišnja prijateljica, a zajedno putuje na luksuzne destinacije. Na društvenim mrežama prati ju više od 300 tisuća obožavatelja koje svakodnevno časti fotografijama na kojima pozira polugola. 

Korać je i ljubiteljica skupocjenih brendova i luksuznih automobila. Samo njezina kolekcija satova procjenjuje se na više od 200 tisuća kuna. 

Najčitaniji članci