To je to što me zanima!

Soraju zavodi bivši dečko Kylie Jenner: Dodao ju na Instagram

Kada je Tyga zapratio Soraju vjerojatno je očekivao da će mu uzvratiti istom mjerom, ali to se nije dogodilo, tim više što ona nikog ne prati na Instagramu, objasnio je izvor blizak starleti za srpske medije
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (33) na društvenim mrežama ima više od 380 tisuća pratitelja, a srpski mediji pišu kako se zadnjih nekoliko dana za nju zapalio poznati američki reper Tyga (30). Bivši dečko reality zvijezde i najmlađe milijarderke na svijetu Kylie Jenner (22), šuška se, na sve načine pokušava pridobiti pažnju crnogorske starlete. 

- Tyga je vidio Sorajine fotografije na Internetu i odmah ju je pronašao i zapratio na Instagramu. Njezine fotografije su mu se veoma svidjele, pogotovo zato što Soraja izgledom podsjeća na njegovu bivšu djevojku - priča izvor blizak Soraji te dodaje kako je Tyga zapratio starletu na Instagramu te je očekivao kako će i ona njega. 

LIJEČI LJUBAVNE RANE Soraja putuje po Europi: Hvali se skupim Rolexom i bundama

- Kada je Tyga zapratio Soraju vjerojatno je očekivao da će mu uzvratiti istom mjerom, ali to se nije dogodilo, tim više što ona nikog ne prati na Instagramu. U prvi mah nije ni znala tko je Tyga te nije ni obratila pažnju na njega - objašnjava izvor. Nakon što je vidio da ga ona nije zapratila, Tyga ju je odlučio otpratiti. 

- Soraji je bilo zanimljivo što Tyga svaku njezinu objavu pogleda među prvima. Izgledalo joj je kao da jedva čeka vidjeti njezinu novu objavu i to bi trajalo nekoliko dana, a onda bi je samo otpratio s Instagrama i danima se ništa ne bi događalo. Ponovno bi je zapratio, opet bi prvi pogledao njezine storije i tako u krug - zaključuje izvor. 

PHOTOSHOP TRAGEDIJE Grubnić ima pločice, Nina tanji struk, a Soraja izdužuje vrat...

30-godišnji reper težak je tri milijuna dolara, odnosno 20 milijuna kuna. Ove godine trebao bi nastupiti na Exit festivalu, a svojedobno je partijao na Zrću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ThePurgeAnarchy 27.02.2020.

    Naravno da ju je zapratio kao i Karabaticku jer trazi "starletu" za jednu dvije noci kad dode na Exit festival..

  • lokal patriota 25.02.2020.

    Moja lutka za napuhavanje u ormaru ljepša je od ove spomenute i ima manje plastike.

  • škorpija25 25.02.2020.

    ha ha ja mislila da je lutka na napuhavanje, horror

Komentiraj...
Vidi sve komentare