Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
39 komentara

Soraja putuje po Europi: Hvali se skupim Rolexom i bundama

Šuška se da Soraja ima novog dečka koji ju je počastio darovima za Valentinovo, kojima se ona potom pohvalila na društvenim mrežama. Naime, dobila je tri bunde, koje je pokazivala dok joj je na ruci bio Rolex

Foto: Instagram
39 komentara

Starleta Soraja Vučelić (33) putovanjem po Europi liječi rane nakon prekida veze s ruskim milijarderom. Na društvenim mrežama, kao i uvijek, pohvalila se fotografijama i snimkama s odmora, a u prvom planu je, osim bujnih grudi, bio i njezin skupocjeni nakit. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Šuška se da Soraja ima novog dečka koji ju je počastio darovima za Valentinovo, kojima se ona potom pohvalila na društvenim mrežama. Naime, dobila je tri bunde, koje je pokazivala dok joj se na ruci sjajio Rolex. 

Foto: Instagram

Detalji o njezinoj novoj ljubavi nisu poznati jer Soraja krije ljubavni život od javnosti. 

Foto: Instagram

Krajem prošle godine Soraja je objavila da je ponovno slobodna. Pohvalila se skupim zaručničkim prstenom kojeg je dobila od bogatog Rusa, a potom je iznenadila pratitelje kad je kliještima slomila prsten.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Nakon toga se nije osvrtala na navode koji govore da ponovno ljubi. U komentarima na društvenim mrežama objavljivala je provokativne fotografije, a ispod svake se nalazio bar jedan zahtjev za brak. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message