Obavijesti

Show

Komentari 50

Grubnić ima pločice, Nina tanji struk, a Soraja izdužuje vrat...

Grubnić ima pločice, Nina tanji struk, a Soraja izdužuje vrat...
7

Brojne domaće, regionalne pa i svjetske zvijezde pribjegavaju čarima programa za uređivanje kako bi sakrili svoje 'nesavršenosti'. Ipak, ponekad pretjeraju pa izgledaju neprepoznatljivo

VIDEO

Digitalno doba sa sobom je donijelo pametne telefone i društvene mreže na kojima sve izgleda gotovo pa savršeno. Korisnici jedne od najpopularnijih mreža, Instagrama, brinu o svojim profilima ponekad više nego o vlastitom zdravlju, na njima zarađuju i stvaraju svijet koji baš i nema veze s realnošću. Koriste aplikacije za uređivanje zahvaljujući kojima riječ 'bore' ne postoji, a problem viška kilograma riješi se u sekundi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:21

Ako želite povećati stražnjicu, a suziti bokove i to je moguće... No, čini se da neki korisnici, točnije zvijezde, ne znaju za onu poslovicu 'manje je više' pa se znaju zaigrati s čarima Photoshopa i izgledati potpuno neprirodno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Maja Šuput i Marko Grubnić

Svatovska pjevačica Maja Šuput (40) i njezin najbolji prijatelj, modni dizajner, Marko Grubnić (37) poznati su po tome da se vole 'popeglati' na društvenim mrežama. Često se Majine fotografije nađu u aplikacijama Modnog mačka koji se još 2016. na društvenim mrežama pohvalio vlastitom aplikacijom za uređivanje. 

- Ljudi ne razumiju da se ja nikad ne slikam mobitelima nego profi aparatima, zatim sliku nabrijavam jer volim i želim da mi profil izgleda kao slikovnica - opravdavao se Mačak svojedobno. 

U aplikaciji se mogu izbijeliti zubi, naglasiti trbušnjaci, produžiti noge i suziti dijelove tijela pa je normalno da se potkrade i koja pogreškica. Tako su Majini obožavatelji nekoliko puta primijetili da pjevačica izgleda kao da lebdi, na jednoj fotografiji nedostajala joj je ruka, a zanimljivo je kako na nijednoj nema bore. 

Karleuša ga je iskopirala? Cigi: 'Uhvatio sam k*ju u krađi...'
Karleuša ga je iskopirala? Cigi: 'Uhvatio sam k*ju u krađi...'

Nije tajna da se pjevačica podvrgnula nekoliko plastičnih korekcija. Prije desetak godina otvoreno je priznala da je povećala grudi, a stručnjaci su više puta obratili pozornost na filere koje ima u usnicama i licu. Smatraju da se njima uništila. 

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je jedan estetski kirurg. 

Nina Badrić 

I pjevačica Nina Badrić (47) upoznata je s čarima Photoshopa. U kolovozu prošle godine pozirala je ispred frizerskog salona u cvjetnom kombinezonu. Vrata frizerskog salona Nina je malo 'savila' dok je uređivala fotografiju. Neki od njenih obožavatelja to nisu ni primijetili, a drugi su brzo komentirali.

- Opa, skinulo se desetak kila u Photoshopu. Gle ukrivljene linije - jedan je od komentara njenih pratitelja, a istom se metodom podvrgnula i za MAC dodjelu nagrada u Beogradu koja je bila krajem siječnja. Iz priloženih fotografija vidljivo je da se pjevačica voli popraviti prije nego što ih objavi na društvene mreže. 

Ava Karabatić 

Starleta i manekenka Ava Karabatić (31) šokirala je nedavnom objavom na društvenim mrežama. Splićanka je objavila fotografije na kojima joj je stražnjica neprirodno velika te otkrila kako svakodnevno odlazi u teretanu i vježba zbog čega ima, kako kaže, zavidnu liniju i obline.

Gotovo svi su zamijetili kako se radi o pretjeranom Photoshopu, odnosno da si je Ava u programu za uređivanje izgleda neproporcionalno povećala stražnjicu.

- Žene moje drage, ne znam čemu tolika ljubomora... A sad pravi razlog zašto mi stražnjica izgleda veća nego uobičajeno. To vam je kao kada kupite veći grudnjak pa stavite na pola grudi i onda izgledaju veće. Tako je npr. na ovoj tu fotografiji s gaćicama i odmah ima više prostora, samim time stražnjica izgleda veće i struk manji zbog korzeta koji me jako steže. Jadno je kriviti mene da se fotošopiram, kad mrzim Photoshop. Prihvatite činjenicu da sam zgodna, prezgodna i odite u teretanu, voli vas Ava - objasnila je starleta razlog predimenzioniranih oblina. 

Soraja 

Srpskoj starleti Soraji Vučelić (32) golotinja na društvenim mrežama nije nimalo strana, pa svoje obožavatelje često 'počasti' vrućim fotografijama. No, na jednoj od njih se crnogorska starleta zaigrala programom za uređivanje i izdužila vrat. 

 - Je*em li ti sunce koji Photoshop, još malo pa vrat kao u labuda - komentirao je jedan obožavatelj. 

Nije Soraja u Photoshopu jedino sređivala vrat. Na meti se našla i njezina stražnjica, a pratitelji starlete smatraju kako na fotografijama jedino ne dira svoje grudi jer su ionako velike. 

Jelena Karleuša 

Dok na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije na kojima je u top formi, a njezine obline bez problema prkose gravitaciji, prizori s jednog nastupa Jelene Karleuše (38) pričaju jednu sasvim drugu priču. 

Pjevačica se na bini pojavila u seksi crnom kostimu koji je otkrio da njezino tijelo nije tako savršeno kao što se to čini na Instagramu. 

Ava, kraljica lošeg Photoshopa: 'Ljubomorni su na moju guzu'
Ava, kraljica lošeg Photoshopa: 'Ljubomorni su na moju guzu'

Na 'fotkama' se može vidjeti i podbradak, a pjevačica na istima izgleda umorno i podbuhlo. Njezini obožavatelji su komentirali kako nisu navikli vidjeti je u ovakvom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...