To je to što me zanima!

Spajsice su našle zamjenu za Victoriju: Katy, dođi s nama!

Povratak benda vrijedan 10 milijuna funti po članici trebao bi, između ostalog, uključivati kompilacijski album najvećih hitova te angažmane u talent showu
Vidi originalni članak

Nakon što je Victoria Beckham (44) odbila opet nastupati sa Spice Girls, vrijedne djevojke iz grupe počele su joj tražiti zamjenu.

MEL B ŠIRI DEZINFORMACIJE Samo tri bivše 'spajsice' idu na kraljevsko vjenčanje u subotu

- Idemo na turneju. To je sad 100 posto sigurno. Voljeli bismo imati i neke goste koji bi s nama nastupali. Za mene bi Katy Perry bila super opcija, ako bi pristala - rekla je Mel B (43) u intervjuu za britanske medije.

Podsjetimo, početkom godine počelo se šuškati da bi se Spajsice ponovo mogle okupiti. Mel B u to je vrijeme navodno doletjela iz Los Angelesa u London gdje bi se trebala 'tajno' sastati s Victorijom Beckham, Emmom Bunton (42), Mel C (44) i Geri Horner (45). Probleme im je tada radila Victoria koja je fokusirana an druge projekte.

SLUČAJNO SVI VIDJELI Perry je rekla Bloomu: 'Treba mi propusnica za tvoju guzu'

- Ovo je okupljanje za koji nitko nije mislilo da će se dogoditi. Ipak, nakon dugog vremena Victoria je odlučila da je vrijeme za nove projekte - rekao je drugi izvor za The Sun.

Povratak' benda vrijedan 10 milijuna funti po članici trebao bi, između ostalog, uključivati kompilacijski album najvećih hitova te angažmane u talent showu.

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sanja985 17.09.2018.

    lose bile tad sumnjam da bu danas ista bolje....

  • detetreceplanete 17.09.2018.

    jogurt divizija 🤔🤔🤔🤔🤔🤗🤗🤗🤗🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare