To je to što me zanima!

Spalato pomaže oboljelima od raka i hrabri prijatelja Olivera

HUMANITARNA VEČER Uz glavnu zvijezdu koncerta Tedija Spalata, za pomoć oboljelima od raka zapjevat će Zlatan Stipišić Gibonni, a očekuje nas i gošća iznenađenja
Vidi originalni članak

Hrvatska liga protiv raka 4. veljače obilježit će 51. godišnjicu borbe protiv svih vrsta tumora. Tim povodom organiziraju koncert “Sve ću preživit” u zagrebačkom Lisinskom.

Na njemu će nastupiti splitski glazbenik Tedi Spalato (57), a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za pomoć oboljelima od raka. Pjevač mjesecima bodri prijatelja Olivera Dragojevića (70), koji se bori s rakom pluća.

Kao gost iznenađenja pojavit će se i Zlatan Stipiđić Gibonni, ali i jedna pjevačica čije ime još nije otkriveno. 

- Rado sam se odazvao koncertu Sve ću preživit jer u trenucima humanitarnog djelovanja u čovjeku proradi i duša i srce. Drago mi je da na ovaj način mogu pružiti podršku oboljelima od raka te potaknuti edukaciju o malignim bolestima. Koncert će biti i prilika za promociju mog novog albuma koji ću s veseljem predstaviti - rekao je Spalato.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MINISTAR_3 29.12.2017.

    Ma Tadija je ljudina,a da više ne napiše niti jednu novu pjesmu s onom "Dalmatinska lipa pismo moja" on je svoju misiju obavio.

  • Tigar 74 28.12.2017.

    Simpatičan, samozatajan..Može li ijedna fešta proć bez njegove i Merine legendarne Konobe... :)

  • menart 28.12.2017.

    Sve cu prezivit... meni najdraza njegova. Lipo piva nema sta i cini se full jednostavan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare