To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Piqueova se majka potukla sa Shakirom, udarila ju je u lice ispred djece

Nogometaš i pjevačica prekinuli su dugogodišnju vezu zbog njegove prevare s mladom studenticom, a čini se da je cijela njegova obitelj bila upletena u njegovu aferu
Vidi originalni članak

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) nedavno je saznala za prevaru svog dugogodišnjeg partnera Gerarda Piquea (36) s Clarom Chijom Marti (23). Sada je otkrila i za izdaju svekrve, koja joj je nakon prekida pomagala i tješila ju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše The Sun, nogometaševa majka Montserrat Bernabeu cijelo je vrijeme znala za njegovu prevaru s mladom studenticom i skrivala aferu. Španjolski mediji pišu da je to najveći razlog zašto Shakira nema dobar odnos s njom.

SLUŽBENO JE Shakira odlučila: Iz Španjolske odlazi, zna i datum, a jedino je može zaustaviti zdravlje oca

- Sve to je zato što, kada je Piqueova i Clarina veza počela, skrivali su se u kući Piqueovih roditelja u Cabrilsu u Španjolskoj - tvrdi španjolska novinarka Laura Fa.

Prema pisanju španjolskih medija, izvor blizak nogometašu i njegovoj obitelji svjedočio je fizičkom sukobu pjevačice i Montserrat. Izvori tvrde kako su njih dvije imale dvije ozbiljnije svađe.

- Bernaberu je udarila Shakiru u lice ispred Gerarda i njihovi djece - rekli su. Međutim, ni Pique ni Shakira nisu potvrdili ove navode izvora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mars7 27.03.2023.

    Moze biti sretna sta vise nije s njim

  • 27.03.2023.

    Jel letila marmelada?

Komentiraj...
Vidi sve komentare