To je to što me zanima!

Spašavaju brak: 'Grdi' svaki dan posjećuje svoju Brankicu

Prijatelji para Grdović kažu da ovo nije prvi put da je Brankica napustila obiteljski dom, no nikada nije bilo ovako drastično. Pjevačeva supruga predala je papire za razvod
Vidi originalni članak

Mogu Brankica i Mladen još 100 puta doći na sud, ali nikad se neće razvesti. Unatoč svim razmiricama, to je velika ljubav, tvrde prijatelji zadarskog pjevača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodaju da ovo nije prvi put da je Brankica (48) napustila obiteljski dom, no ipak je, kažu, njihova najdrastičnija svađa. Brankica je 19. srpnja na zadarski Općinski sud predala papire za razvod. Razlog tome nije obiteljsko nasilje, nego nepremostive razlike između nje i supruga. Brankica se odselila k majci. Prvih dana, kažu prijatelji, puno je plakala pred njom.

Kad se smirila, Grdović (59) je počeo često posjećivati punicu i suprugu. Prošli tjedan viđeni su kako, držeći se za ruke, šetaju jednim zadarskim trgovačkim centrom. I Brankičin odvjetnik Božo Vrkić potvrdio je da je par u korektnim odnosima iako više ne stanuju zajedno.

- Brankica vidi koliko se Mladen trudi oko nje. Želi se pomiriti, zato je i posjećuje gotovo svaki dan. Da njoj to nije drago sigurno ne bi pristala pojaviti se s njim u javnosti - smatraju prijatelji zadarskog para.

Dodaju kako sad, kad su se glave ohladile, i ona drugačije razmišlja o tome što i kako dalje. Kažu da je u šetnji trgovačkim centrom bila dobre volje i smješkala se pa su uvjereni kako je njezin povratak suprugu i obiteljskoj kući pitanje trenutka.

Brankica i Mladen u posljednjih desetak godina često su bili glavni junaci crnih kronika. Nekoliko puta zbog obiteljskog nasilja, a nekoliko puta zbog prometnih nesreća u kojima je pjevač, vozeći u alkoholiziranom stanju, razbijao svoje skupocjene automobile.

- Svašta smo prošli zajedno, od prijetnji smrću opsesivne obožavateljice, spoznaje da ne mogu imati djecu, do otkrića da mi Mladen nije bio vjeran. No, naša ljubav je jača od svega - rekla je svojedobno Brankica.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Biser6475 21.08.2017.

    😣😣😣aaaaaaa Dosta vise o tim jadnicima!!!!!! Gade mi se oboje!!!!

  • plik 21.08.2017.

    ma daaaj... sve je to igra malog tigra.. nema njemu frke dok ima love...

  • thebellaJ 20.08.2017.

    sta reci. neki se ljudi jednostavno nadju......

Komentiraj...
Vidi sve komentare