Obavijesti

Show

Komentari 50

Spašavaju brak: 'Grdi' svaki dan posjećuje svoju Brankicu

Spašavaju brak: 'Grdi' svaki dan posjećuje svoju Brankicu
2

Prijatelji para Grdović kažu da ovo nije prvi put da je Brankica napustila obiteljski dom, no nikada nije bilo ovako drastično. Pjevačeva supruga predala je papire za razvod

VIDEO

Mogu Brankica i Mladen još 100 puta doći na sud, ali nikad se neće razvesti. Unatoč svim razmiricama, to je velika ljubav, tvrde prijatelji zadarskog pjevača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:00

Dodaju da ovo nije prvi put da je Brankica (48) napustila obiteljski dom, no ipak je, kažu, njihova najdrastičnija svađa. Brankica je 19. srpnja na zadarski Općinski sud predala papire za razvod. Razlog tome nije obiteljsko nasilje, nego nepremostive razlike između nje i supruga. Brankica se odselila k majci. Prvih dana, kažu prijatelji, puno je plakala pred njom.

Kad se smirila, Grdović (59) je počeo često posjećivati punicu i suprugu. Prošli tjedan viđeni su kako, držeći se za ruke, šetaju jednim zadarskim trgovačkim centrom. I Brankičin odvjetnik Božo Vrkić potvrdio je da je par u korektnim odnosima iako više ne stanuju zajedno.

- Brankica vidi koliko se Mladen trudi oko nje. Želi se pomiriti, zato je i posjećuje gotovo svaki dan. Da njoj to nije drago sigurno ne bi pristala pojaviti se s njim u javnosti - smatraju prijatelji zadarskog para.

Dodaju kako sad, kad su se glave ohladile, i ona drugačije razmišlja o tome što i kako dalje. Kažu da je u šetnji trgovačkim centrom bila dobre volje i smješkala se pa su uvjereni kako je njezin povratak suprugu i obiteljskoj kući pitanje trenutka.

Brankica i Mladen u posljednjih desetak godina često su bili glavni junaci crnih kronika. Nekoliko puta zbog obiteljskog nasilja, a nekoliko puta zbog prometnih nesreća u kojima je pjevač, vozeći u alkoholiziranom stanju, razbijao svoje skupocjene automobile.

- Svašta smo prošli zajedno, od prijetnji smrću opsesivne obožavateljice, spoznaje da ne mogu imati djecu, do otkrića da mi Mladen nije bio vjeran. No, naša ljubav je jača od svega - rekla je svojedobno Brankica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao