To je to što me zanima!

'Spasilačka služba': Dolazi nam još više seksi akcije i eksplozija

Kako smo vidjeli u prvom foršpanu za film 'Spasilačka služba', čini nam se da nas film neće razočarati. Očekuju nas gola, mišićava tijela koja će zadovoljiti svu publiku
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme nismo ništa čuli o nadolazećoj filmskoj ekranizaciji serije 'Spasilačka služba', pa nas je oduševilo kada je objavljen tzv. međunarodni foršpan koji nam je bolje približio cjelokupno ozračje filma.

Kako možete vidjeti u videu, i sami glumci se u svojim ulogama jako sprdaju sa serijom, dok akcijske scene jasno daju do znanja da ćemo dobiti mnogo žustre radnje. Dodajmo tomu da su i Johnson, kao i Efron, pretjerano nabildani, na takav način da izgledaju komično, pa nam je posve jasno da će 'Spasilačka služba' u stvari biti komedija.

No kako smo vidjeli u prvom foršpanu za film 'Spasilačka služba', čini nam se da nas Dwayne Johnson i film neće razočarati. Očekuju nas gola, mišićava tijela koja će zadovoljiti kako žensku publiku, i gola, vitka tijela za muški dio publike. Kako tomu prigovoriti?

Pogledajte novi foršpan

Dwayne Johnson, svima poznat kao The Rock, glumit će planetarno popularnog Mitcha, a pridružit će mu se i Zac Efron, miljenik ženske publike. Uz njih, spasioce će glumiti Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Hannibal Buress te latino pop princeza, Belinda Peregrin. A kakva bi to 'Spasilačka služba' bila bez Davida Hasselhoffa i Pamele Anderson?

'Spasilačka služba', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže u svibnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Joker123 12.01.2017.

    pretjerano nabildani? to ne postoji

  • SilikoniralaSiSe 11.01.2017.

    gola i i mišićava tijela možeš vidi i na porniću,vidi se iz aviona da je ovo još jedno smeće u nizu.Filmovi su se radili 90-ih ovo danas je tužno i smarajuće

  • Der Kommissar 11.01.2017.

    Znajući holivud, ovo bude na intelektualnoj razini publike koja ganja pokemone, s većim naglaskom na silikonske dudare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare