Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

'Spasilačka služba': Dolazi nam još više seksi akcije i eksplozija

Kako smo vidjeli u prvom foršpanu za film 'Spasilačka služba', čini nam se da nas film neće razočarati. Očekuju nas gola, mišićava tijela koja će zadovoljiti svu publiku

Foto: Instagram/Screenshot

Već neko vrijeme nismo ništa čuli o nadolazećoj filmskoj ekranizaciji serije 'Spasilačka služba', pa nas je oduševilo kada je objavljen tzv. međunarodni foršpan koji nam je bolje približio cjelokupno ozračje filma.

Kako možete vidjeti u videu, i sami glumci se u svojim ulogama jako sprdaju sa serijom, dok akcijske scene jasno daju do znanja da ćemo dobiti mnogo žustre radnje. Dodajmo tomu da su i Johnson, kao i Efron, pretjerano nabildani, na takav način da izgledaju komično, pa nam je posve jasno da će 'Spasilačka služba' u stvari biti komedija.

No kako smo vidjeli u prvom foršpanu za film 'Spasilačka služba', čini nam se da nas Dwayne Johnson i film neće razočarati. Očekuju nas gola, mišićava tijela koja će zadovoljiti kako žensku publiku, i gola, vitka tijela za muški dio publike. Kako tomu prigovoriti?

Pogledajte novi foršpan

Dwayne Johnson, svima poznat kao The Rock, glumit će planetarno popularnog Mitcha, a pridružit će mu se i Zac Efron, miljenik ženske publike. Uz njih, spasioce će glumiti Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Hannibal Buress te latino pop princeza, Belinda Peregrin. A kakva bi to 'Spasilačka služba' bila bez Davida Hasselhoffa i Pamele Anderson?

'Spasilačka služba', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže u svibnju 2017. godine.

Tema: FILM

Možda vas zanima i ovo:
Message