To je to što me zanima!

'Spasilačka služba': Prvi trailer za Mitcha Buchannona je došao

Najgledanija serija na svijetu, Baywatch, napokon stiže na velika platna. Očekuju nas gola, mišičava tijela koja će zadovoljiti kako mušku, tako i žensku publiku.
Vidi originalni članak

Kao što vidimo u prvom foršpanu za film 'Spasilačka služba', spasitelji, Dwayne Johnson i film nas neće razočarati. Očekuju nas gola, mišičava tijela koja će zadovoljiti kako mušku, tako i žensku publiku.

Dva neperspektivna spasioca bore se za posao kod 'opasnog', popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja 'Spasilačke službe' u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako je njegov voljeni zaljev u velikoj opasnosti.

Pogledajte fenomenalan prvi foršpan

Dwayne Johnson, svima poznat kao The Rock, glumit će planetarno popularnog Mitcha, a pridružit će mu se i Zac Efron, miljenik ženske publike. Uz njih, spasioce će glumiti Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Hannibal Buress te latino pop princeza, Belinda Peregrin. A kakva bi to 'Spasilačka služba' bila bez Davida Hasselhoffa i Pamele Anderson?

'Spasilačka služba', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže u svibnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Joker123 09.12.2016.

    moglo bi bit zabavno po traileru, humor nalik na Jump street

  • Big_Daddy 👊😎 09.12.2016.

    O zašto mi nije strano da je ovdje Dwayne Johnson i to naravno kapetan glava svega

Komentiraj...
Vidi sve komentare