Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Cijeli tim 'Spasilačke službe' napokon dobio službenu sliku

Nakon par mjeseci mukotrpnog snimanja i redovnih izvješća koja smo dobivali od Dwaynea Johnsona, snimanje je privedeno kraju. Ostaje nam samo da se strpimo do naredne godine

Foto: Instagram/Screenshot
3 komentara

Posve nam je jasno da su i Dwayne Johnson, i Zac Efron, i Ilfenesh Hadera i svi ostali iz 'Spasilačke službe' bili jako aktivni na svojim društvenim profilima, što na Instagramu, što na Facebooku i Twitteru. No ovo je prvi put da je slika koju vidimo u stvari službena slika koju ćemo gledati u mjesecima koji dolaze.

Kako je film završio sa snimanjem, o čemu je Dwayne napravio i video (pogledajte ga niže), tako su redatelj Seth Gordon i njegova ekipa ušli u postprodukcijsku fazu. Iako nismo pretjerano sretni što ćemo morati čekati čak godinu dana da bismo pogledali film.

U filmu se sukobljavaju stari spasilac koji prati sva pravila (Dwayne Johnson) i mladi buntovni spasilac, koji treba naučiti kako se radi u ekipi (Zac Efron). Jasno, prvotne probleme će riješiti jednom kad otkriju da neprijatelji nisu oni, već se trebaju fokusirati na pravi cilj te pobijediti istinskog negativca, naftnog tajkuna koji želi sagraditi naftne crpke na njihovoj plaži. U njihov uspjeh nimalo ne sumnjamo.

Cijeli kraj snimanja ekipa je proslavila i prikladnom slikom, kojom nas podsjećaju da se vidimo naredne godine.

Uz Dwaynea i Zaca Efrona, u filmu nastupaju i Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra iz 'Quantica' te Jon Bass, a najnoviji dodatak su David 'The Hoff' Hasselhoff i Pamela Anderson.

'Baywatch' nam u kina dolazi za nešto manje od godine dana, sredinom svibnja 2017. godine.

Tema: FILM

Message