To je to što me zanima!

'Spasilačka služba': Uz ovakve plutače za heroje nema zime

Sveprisutni Dwayne Johnson i Zac Efron dali su nam uz pomoć jedne od smješnijih fotografija uvid u to kako će njihovi heroji izgledati, not tko njih gleda kada je Kelly Rohrbach u blizini?
Vidi originalni članak

Ekipa jednog od očekivanijih filmova ove godine, 'Spasilačke službe', odlučila je pokazati nam kako za njih stvarno nema zime. Jasno, radi se o očiglednoj humorističnoj inverziji slogana za 'Igru prijestolja', gdje zima konstantno dolazi (no nikako ne stiže).

No za naše heroje s plaže zime stvarno nema, što je i vidljivo po njihovim veselim pozama. Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra te sveprisutni Dwayne Johnson i Zac Efron su se tako fotografirali u jednoj od komičnijih izvedbi koje možemo zamisliti.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji, a ako su vam draže pokretne slike, donosimo vam i foršpan za film.

Dwayne Johnson, svima poznat kao The Rock, glumit će planetarno popularnog Mitcha, a pridružit će mu se i Zac Efron, miljenik ženske publike. Uz njih, spasioce će glumiti Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Hannibal Buress te latino pop princeza, Belinda Peregrin. A kakva bi to 'Spasilačka služba' bila bez Davida Hasselhoffa i Pamele Anderson?

'Spasilačka služba', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže u svibnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Emanuela13 25.01.2017.

    Ah...Zac...tako mlad i tako mljac :) :)

  • Lud kao Ava 24.01.2017.

    Fotoshop na entu! Skroz plasticno izgledaju. I jos ova u badicu i kapi... U cem je poanta?!

  • Babyloader 24.01.2017.

    ovaj "the rock" samo što iz paštete ne iskače...u svakom je filmu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare