To je to što me zanima!

Spava na sudu: Lindsay ide u zatvor jer je lani lagala policiji?

Glumici prijeti godinu dana zatvora jer je lani lagala policiji nakon automobilske nesreće u L. A.-u. Izazvala je sudar, no policiji je rekla da je vozio njezin asistent
Vidi originalni članak

Drago mi je da vam je prehlada popustila pa ste se napokon pojavili na ročištu, zadirkivala je sutkinja Lindsay Lohan (26) koja je “kljucala” na stolici i jedva držala oči otvorene.

Glumici prijeti godinu dana zatvora jer je lani lagala policiji nakon automobilske nesreće u L. A.-u. Lohan je izazvala sudar i slupala svoj Porsche vrijedan oko 780.000 kuna. Policiji je rekla da nije ona vozila, nego njezin asistent. Na sudu se glumica pravdala da je lagala zbog straha. Sutkinja joj je rekla da joj ovaj put nema spasa.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • vali30 01.02.2013.

    a micica stvaro ti bog negdje da, a negdje uzme... pa nakon svih tih problema sa sudovima i murijom, šta nisi mogla svoj 750 000 $ vrijedan porche dati je*ebom ASISTENTU kojeg ionak plaćaš, da te on vozi!!!

  • WOMANIZER 31.01.2013.

    koja glupa zabluda! to je zažmirilai oni su je baš onda uslikali, a ne da je zaspala! >:

  • leoirex 31.01.2013.

    Na njoj se vidi kako droga i alkohol djeluje na ljude. Zato sam sretan što nemam dovoljno novaca da se pošteno napijem alkohola, a da i ne spominjem drogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare