To je to što me zanima!

Spavaju po dva sata, a Tina se sa stropa spuštala bez zaštite

Hvala mojoj Tini što iz tjedna u tjedan ima sve više i više povjerenja, volje, strpljenja, ljubavi i vremena da od mene radi sve boljeg i boljeg plesača, rekao je televizijski voditelj Garić
Vidi originalni članak

Iako televizijski voditelj Davor Garić (38) i plesačica Tina Walme (27) baš i ne prolaze najbolje s ocjenama kod žirija, čini se kako su atraktivnim plesnim točkama 'priskrbili' dovoljno obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO Celzijus u klinču s plesačem, a njegova cura plakala je satima

Zadnje su izveli jazz dance na filmsku tematiku 'Najveći showman' i postali Hugh Jackman i Michelle Williams. Osvojili su 24 boda. Davoru je to bila, kako kaže, najdraža točka do sada, a Tini se ostvarila velika želja. 

- Hvala 'Plesu sa zvijezdama' što su mi omogućili da se spuštam s vrha studija bez zaštite. Ludi ste kao i ja - komentirala je Zagrepčanka. 

Dvojac tjednima marljivo vježba, a otkrili su i kako im se zalomi da zbog showa spavaju samo po dva, tri sata dnevno. 

- Hvala mojoj Tini što iz tjedna u tjedan ima sve više i više povjerenja, volje, strpljenja, ljubavi i vremena da od mene radi sve boljeg i boljeg plesača - rekao je Davor. Dodao je kako nestrpljivo čeka nedjelju i sljedeći nastup. 

Ništa im ne pada teško jer imaju veliku podršku obožavatelja koji im šalju i crteže s njima.

Atraktivna mentorica još je nakon prve emisije osvojila mnogobrojne gledatelje ispred malih ekrana. Walme je inače državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima, a kako je rekla nedavno, u plesanju uživa od šeste godine i dolazi iz 'plesne' obitelji. 

Nastupala je u spotovima brojnih domaćih izvođača poput Lane Jurčević, Nede Ukraden, Buđenja, Davora Radolfija i Giuliana...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN SLUČAJ POTRESAO JAVNOST: Nakon izlaska nazvala je Uber, a par sati kasnije njezino su tijelo pronašli lovci

Idi na 24sata

Komentari 25

  • OS98netko 02.04.2019.

    Jadno

  • x00x 02.04.2019.

    voli biti bez zastite..hmmm

  • turhan 02.04.2019.

    Postujem kad se netko bavi sportom/ vjezbanjem zbog zdravog života pa usput i izdefinira tijelo, ali 90% danasnjih deckiju ,a vidim i ovaj voditelj idu u teretanu da bi se kasnije mogli slikat ovako pred ogledalom i o takvom nacinu vjezbanja nemam dobro misljenje i sa takvim deckima ne mozes nista jer su to samoljubi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare