To je to što me zanima!

Spektakl na Zrću: Wiz Khalifa 'zapalio' popularnu pašku plažu

Američki reper nastupio je u klubu Papaya u sklopu Fresh Island festivala. Na koncert su stigli brojni obožavatelji iz cijelog svijeta, a na Pagu će u četvrtak nastupiti i Chris Brown
Vidi originalni članak

Sinoć je na Fresh Island festivalu u klubu Papaya nastupio Wiz Khalifa (28). Američki reper je još u ponedjeljak stigao u Hrvatsku, a sinoć je atmosferu na popularnoj paškoj plaži doveo do usijanja. Na koncertu je bila neviđena gužva, a 'partijaneri' su stigli iz svih dijelova svijeta. Glazbenik se vrlo brzo povezao s publikom i nedugo nakon početka koncerta već su svi s njim uglas pjevali sve njegove najveće hitove. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, repera su smjestili u luksuzni resort kraj Zadra. Ondje se gostio morskim specijalitetima, pio vodu s okusima i uživao u sauni u koju je išao gol.

Na čuvenoj novaljskoj plaži će u četvrtak na festivalu nastupiti i Chris Brown (27). 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • juramrki 16.07.2016.

    neznam šta tu normalan čovjek može da vidi u ovome crnji , čisti satanizam ,ako na ovakvima svjet ostaje koji takve obožavaju ,e onda nam se stvarno primiče kraj ,a koliko sam upoznat ,i biblija kaže da dolaze zadnja vremena , nažalost u ovim zadnjim vremenima sotona je ostvario daleko veću nadmoć nad ljudskim dušama ,velika većina je zaboravila da postoji i isus ,očito su njega ignorirali, žalosno.

  • driver696 13.07.2016.

    Reper? Mnogi se danas nazivaju 'reperima'... Ni R od Rapa.. A o Brown-u da ne govorim

  • Loš_sin 13.07.2016.

    Jednu vutru sadim dok polutka se snifa, poduvo samo tri put više nego Wiz Kalifa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare