To je to što me zanima!

Spektakl u Samoboru: Nastupat će Zdenka Kovačiček, Detour, Natali Dizdar i Zoran Predin...

Od popratnih sadržaja bit će tu svašta, od programa izrade lutaka Iliraca, tradicionalnog bilikuma, paint&wine slikarske radionice do izrade i ukrašavanja minijaturnih košara od špage i konca
Vidi originalni članak

Šarmantni i obiteljski festival u srcu Samobora. Tako opisuju Ljeto u Samoboru, koje će biti od 30. lipnja do 9. srpnja. Bit će tu puno programa za djecu, a u u večernjim koncertima nastupat će Zoran Predin (65), Natali Dizdar (38), Detour, Zdenka Kovačiček (79) i drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćin festivala opet će biti zeleni park iza Samoborskog muzeja, a ove godine destinacija će biti i Centar za mlade Bunker s ChillOut zonom. Od popratnih sadržaja bit će tu svašta, od programa izrade lutaka Iliraca, tradicionalnog bilikuma, paint&wine slikarske radionice do izrade i ukrašavanja minijaturnih košara od špage i konca.

Za djecu će biti 'Dan pripovijedanja: Osvoji me pričom', izvedba predstave 'Ivica i Marica' zagrebačke Scene IBM, kao i kreativne ljetne DIY radionice, igranje društvene igre Cmoljac XXL te prikazivanje animiranog filma 'Neustrašiva njuška'.

PROMO Natali Dizdar i Zdenku Kovačiček oduševio prvi hrvatski No Make up party

Pjesmom će festival u petak otvoriti Natali Dizdar, dan poslije svira Detour, a u nedjelju Zdenka Kovačiček... 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MaraMaraMara 29.06.2023.

    Po izvođačima bi se reklo da su koncerti za bake i djedove.

  • 29.06.2023.

    Zdenka Kovačićek , bio sam na njenom koncertu nedavno uz još neke izvođaće .Pa sam se zapitao zar sam platio toliko eura da bi mi netko kreštao u mikrofon i da moram gledat 12 kila šminke na bakici kojoj je mjesto na klupici uz more .

  • 29.06.2023.

    Nitko zanimljiv

Komentiraj...
Vidi sve komentare