To je to što me zanima!

Spektakl u Tvornici: Nakon Ede Maajke, stiže Psihomodo Pop

Na trodnevnom November Festu već su nastupili Detour i Edo Maajka, a večeras će se na binu popeti i legendarni zagrebački bend Psihomodo pop s frontmenom Davorom Gopcem
Vidi originalni članak

November Fest u zagrebačkoj Tvornici kulture lagano se privodi kraju. Danas ga zatvara legendarni Psihomodo Pop, jedan od najdugovječnijih bendova uz čije su pjesme odrastale mnoge generacije i mladi rockeri Vinko & Talvi Tuuli.

Mnogi će večeras moći uživati uz frontmena Davora Gopca i Psihomodo Pop te njihove hitove poput 'Ja volim samo sebe', 'Frida', 'Ja volim samo sebe', 'Ramona'. I naravno, uz pobjednika posljednje sezone glazbenog showa The Voice Hrvatska, Vinka Ćemeraša i Talvi Tuuli.

November Fest, koji je u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, otvorili su Detour i Pavel, a u subotu je nastupio Edo Maajka (43).

November Fest, osim što okuplja vrhunske glazbenike, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod sloganom: "Briga o mudima ne čini nas ludima!", potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve više muškaraca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare