To je to što me zanima!

Spelling: Ovako bolesna vidim da ti život brzo može uzeti sve

Nevjeru svog supruga Deana McDermota, Tori je shvatila kao odličnu priliku da napravi reality show i s njime o tome raspravlja pred svima koji ih žele gledati
Vidi originalni članak

Tori Spelling (41) napokon se pomirila s činjenicom da u svom životu nikada ne može računati na jednu blisku osobu. Glumica koja staru slavu pokušava vratiti svojim reality showom 'True Tori' u kojem pred kamerama ona i suprug rješavaju ono što bi svatko trebao raspraviti u privatnosti četiri zida - njegovu prevaru i njezine osobne nesigurnosti. Zbog toga strani mediji pretpostavljaju da se objavom na društvenoj mreži Tori osvrnula upravo na Deana McDermotta (47). 

- Ovako bolesna u bolnici napokon mogu vidjeti kako ti život može uzeti sve. Svi trebamo iskoračiti i zgrabiti život. S prijateljima na svojoj strani. Nažalost napokon sam se suočila s činjenicom da jedna osoba nikada neće biti na mojoj strani - napisala je uz fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu, a obje ruke, iz kojih vire cjevčice, stavila je na srce. 

Zvijezda nekad popularne serije 'Beverly Hills' u bolnici je zbog bronhitisa i upale sinusa, a vikend je provela u karanteni jer je imala simptome slične eboli. 

Iako je bolesna i leži u bolnici smogla je snage da pozira za 'fotke' za društvene mreže i promovira svoj reality. Na još jednoj fotografiji iz bolničkog kreveta preko usta ima bolničku masku na koju je napisala '#True Tori', a prstima lijeve ruke oblikovala je znak pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 25.10.2014.

    baga vrag ak ova nema munchausenov sindrom.

  • Sheeena 24.10.2014.

    Mrzim one izraze na eng.Tipa WTF ali sad ću ga iskoristiti i reći WTF jel to ona pridržava braunilu da se ne vidi kako nije u veni oli mi se čini?Mogu i jednu našu kraticu u PM.toliko je bolesna da ima ruž na usnama i još jedna naša kratica DNS.

  • Tišina mora 24.10.2014.

    sve to stoji samo je pitanje je li ona to doista shvatila ili je to samo način da skrene pažnju na sebe,zbog nje se ipak nadam da je shvatila neke stvari i da će ubuduće cijenit život i ono što ima malo više a tog muža konačno nogirat i prestat se živcirati zbog njega kad toga nije vrijedan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare