To je to što me zanima!

Spice Girls i Backstreet Boys kreću na zajedničku turneju?

O okupljanju 'spajsica' priča se već dugo, a Backstreet Boysi također imaju želju vratiti se na binu. Te dvije popularne grupe iz '90-tih krenut će zajedno na turneju
Vidi originalni članak

Ideja okupljanja ‘spajsica’ visi u zraku već godinu i pol. Bile su jako popularne, ali njihov uspjeh nije trajao dugo. 

Povezivanjem s dečkima iz Backstreet Boysa napunit će veće prostore, kaže glazbenik AJ McLean (37), nekadašnji član boy benda. Victoria Beckham (41), dizajnerica i nekadašnja članica Spice Girls, nije potvrdila hoće li se pridružiti turneji predviđenoj za 2016. Melanie B jednom je prilikom otkrila da je ona pokretač cijele ideje, ali ne želi imati povratničku turneju bez Victorije. 

- Ona je moja prijateljica, volim je 'do neba'. Ako nešto napravimo, moramo sve biti uključene - rekla je Mel B. 

Pregovori oko ove turneje navodno traju već više od godine dane, piše Mirror. Turneja bi se većim djelom održala u SAD-u, gdje 'spajsice' nisu ostvarile toliko veliki uspjeh kao u Europi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • patricia86_1 09.10.2015.

    nekadasnji clan BSB....opet ne provjeravaju informacije ovi novinari!!! nisu se nikada ni razisli da bi bio nekadasnji!!

  • celebrityfan 09.10.2015.

    Nista od toga!!! Bsb idu na solo turneju krajem 2016!!!

  • 09.10.2015.

    U to vrijeme bih se prije objesio nego slušao te "gluposti". Ali sada znam upaliti komp i prošvrljati po YouTube-u i gledati takve snimke. I stvarno nisu loši/loše. Puno bolje nego što današnji klinci slušaju. Kasne osamdesete i rane devedesete su bile najbolje godine što se tiće kvalitete i raznovrsnosti muzike. Pop, Rock, metal, razni bendovi, dance, hip-hop, rap. Sve je imalo kvalitetu u tim godinama. Očigledno da starim, sa 40 me hvata nostalgija ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare