To je to što me zanima!

Spice Girls se opet okupljaju: Na pozornicu će bez Victorije?

Znaju da im je ovo šansa da se opet okupe, no bez Victorije teško da će sklopiti neki veći ugovor ili rasprodati veće koncertne prostore, pišu strani mediji
Vidi originalni članak

Bivše spajsice planiraju se ponovno okupiti, ali bez Victorije, pišu strani mediji. 

- Znaju da im je ovo posljednja šansa da se opet okupe, no bez Victorije teško da će sklopiti neki veći ugovor ili rasprodati veće koncertne prostore - govori izvor. 

Mel B (37), Melanie C (38), Geri Halliwell (40) i Emma Bunton (36) ponovno su se zbližile tijekom nedavne premijere mjuzikla 'Viva Forever' koji je napravljen na temelju njihovih pjesama i karijere. Victoria Beckham (38) se i tada držala podalje od svojih kolegica pa je radije pozirala s obitelji nego s njima. Preostala četvorka navodno traži novu članicu grupe, a kako piše izvor, supruga Davida Beckhama poštuje kolegice i podržat će ih što god da one odluče. 

Spajsice su prestale zajedno nastupati još 2008. godine nakon čega su neke od njih stvorile uspješnu solo karijeru. Opet su zajedno nastupile na svečanom zatvaranju Olimpijskih igara 12. kolovoza ove godine u Londonu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • WOMANIZER 17.12.2012.

    ma daj ajde, sad se budu nakon 20 godina okupile, da, da! a ako victoria ne pristane, a neće, ništa od toga!

  • tomi07 17.12.2012.

    ajme isla sam u osnovnu skolu kada su bile hit, znala sve njihove pjesme napamet, mislim da ih jos znam.... aaaaa kako je tada bilo ljepo biti "glup"....

  • Rebell 17.12.2012.

    Bila ona metla ili vjesalica ili kako god je nazivate,ona je uspjesna poslovna zena kojoj vjerojatno nije potrebno blatiti se kojekakvim pjesmuljcima i glupavim skakutanjem po sceni.Razlog njihovog okupljanja je nedostatak novca,a ona ga ima i svjesna je da je ta grupa bila i ostala trash..Ne vidim sto je tu lose sto se okupljaju bez nje??Pa ni Robbie Williams nije zelio biti ponovno u Take That-u jer je takodjer znao da mu to nikako nece pomoci,nego samo odmoci,s obzirom da za razliku od ostalih ima uspijesnu karijeru..Tako da im je neuspijeh zagarantiran jer sto god da su pokusale nisu uspjele,ovo im je zadnji trzaj,no ni tu nema kruha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare