To je to što me zanima!

Spice Girls se opet sastaju, ovaj puta s Victoriom: 'Ona je sve to predložila, bilo je vrijeme...'

Popularna britanska ženska grupa okupila se 2019., kada su išle na turneju po Britaniji i Irskoj. Tada im se nije pridružila Victoria Beckham, jer je bila fokusirana na obitelj i posao
Vidi originalni članak

Slavna ženska grupa Spice Girls ponovno će se okupiti nakon četiri godine, i to ovaj puta s Victoriom Beckham (49), otkrila je Melanie Brown (48). u intervjuu za Daily Telegraph

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo će biti prvo okupljane svih pet članica grupe u 11 godina, kada su zajedno nastupile na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. 

- Radimo nešto zajedno kao Spice Girls, a uvijek sam ja bila ta koja je na neki način zagovarala da se okupimo. No, ovaj put zapravo je Victoria bila ta koja je rekla: ‘ajmo napraviti nešto‘. I tako radimo na nečemu što ćemo uskoro obznaniti -  ispričala je Mel B., za obožavatelje poznata i kao Scary Spice i dodala: 'Bilo je je*eno i vrijeme!'.

Okupile se na Olimpijadi

Zadnje okupljanje Spice Girlsa bilo je 2019., kada su Mel B., Melanie Chrisholm (49), Geri Halliwell (51) i Emma Bunton (47) bile na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj. 

- Jednostavno nisam osjećala potrebu da idem. Sretna sam gdje sam sad i radije bih se posvetila obitelji i svom poslu - rekla je modna dizajnerica, koja je od 1999. u braku s bivšim nogometašem Davidom Beckhamom (49). Zajedno imaju četvero djece. 

SKRIVAJU DETALJE Spajsice će se okupiti nakon 11 godina: 'I Victora je uključena, a svima pripremamo iznenađenje'

Ipak, bivšim je kolegicama poželjela sreću na turneji na društvenim mrežama.

- Sretno djevojkama na turneji - napisala je i dodala hashtag s naslovom pjesme 'Friendship never ends'.

Inače, slavna grupa se razišla 2000. godine, a tada se šuškalo da je došlo do nesuglasica između članica. Ipak, one su glasine opovrgnule. 

PREMA ODJELU ZA DIGITALNE I KULTURNE MEDIJE Na krunidbi Charlesa svirat će ovih 27 hitova, objavljena je službena playlista na Spotifyu

- Nitko nikad neće razumjeti taj odnos među nama. Prošle smo toliko toga, od djece do posla. Veza među nama je vrlo, vrlo jaka - rekla je Emma prošle godine.

POGLEDAJTE PRIČU POPULARNOG TRAVEL VLOGERA DANIELA MARSHA:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 07.07.2023.

    njihova slava je zavrsila kasnih 90ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare