Show

Komentari 3

Spajsice će se okupiti nakon 11 godina: 'I Victora je uključena, a svima pripremamo iznenađenje'

Spajsice će se okupiti nakon 11 godina: 'I Victora je uključena, a svima pripremamo iznenađenje'

Beckham se nije željela pridružiti kolegicama na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji 2019. godine. Tada je rekla da je previše zauzeta svojim brendom odjeće.

Što je u pitanju, ne mogu sada reći jer upravo finaliziramo posljednje dogovore oko toga što ćemo raditi zajedno, svih pet Spajsica. Mogu reći samo da će to biti nešto što će se stvarno svidjeti obožavateljima, potvrdila je Mel B (47) ponovno okupljanje grupe Spice Girls za The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Detalje projekta na kojemu rade nije otkrila, ali kaže da će se okupiti sve djevojke, uključujući i Victoriju Beckham (49). 

Reuters

Ovo će biti njihovo prvo potpuno okupljanje u posljednjih 11 godina, od njihove kultne izvedbe na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Beckham se nije željela pridružiti kolegicama na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji 2019. godine. Tada je rekla da je previše zauzeta svojim brendom odjeće.

The Spice Girls live at Wembley Stadium on their first of 3 sold out nights

Na pitanje kako su Victoriju nagovorili da se vrati,  Mel je rekla:

- Nije stvar u tome da je uvjere. Mislim, uvijek smo mi nekako bile u kontaktu. Nije da ne razgovaramo. Imamo grupni chat.

- Samo je potrebno pronaći pravo vrijeme - dodaje Mel.

Djevojke su se okupile i prošle godine na vjenčanju Victorijina sina, Brooklyna Beckhama (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako Mel nije htjela još otkrivati detalje, britanski mediji nagađaju da je riječ o koncertu u Glastonburyju. 

Labour's 13 years in pictures

Popularnu grupu, osim Victorije i Mel B, činile su i Geri Horner (50), Emma Bunton (47) i Mel C (49). Grupa je osnovana 1994. godine te je na sceni bila svega šest godina. Cijeli je svijet bio lud za pet djevojaka iz Velike Britanije, a svaka je imala svoj nadimak.

Baby Spice bila je Emma, Sporty Spice Mel C, Posh Spice Victoria, Scary Spice Mel B i Ginger Spice Geri. Bend se raspao 2000. godine, no od tada su se nekoliko puta vraćale na turneju koja je iznova okupila njihove fanove.