To je to što me zanima!

Spider-Man i Zendaya zajedno otputovali u posjet njegovima, a glumica upoznala svekrvu

Zvijezda serije 'Euforija' je posjetila dečka Spider-Mana Toma Hollanda u njegovoj obiteljskoj kući u Londonu, a zatim su svi zajedno otišli u kazalište
Vidi originalni članak

Zvijezda Spider-Mana, Tom Holland (25) doveo je svoju djevojku, glumicu Zendayu (25) u posjet obitelji u Londonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zendaya i Tom odvezli su se automobilom u 'Palace Theatre' u londonskom West Endu kako bi vidjeli predstavu 'Harry Potter i Ukleto dijete' s Tomovom majkom Nikki i njegovom braćom Harryjem, Paddyjem i Samom, piše Daily Mail.

Američka zvijezda Zendaya stigla je s britanskim glumcem Tomom u njegovu obiteljsku kuću puna vrećica s poklonima, a par je ostao oko 45 minuta prije nego što je krenuo u kazalište. Celebrity par je za vrijeme svog posjeta uza sebe imao zaštitare, a stigli su Tomovim raskošnim električnim sportskim automobilom Porsche Taycan vrijednim 800 tisuća kuna.

JAMES SNYDER Otpušten je scenski glumac koji glumi u 'Harry Potter i ukleto dijete': Primili smo pritužbu

U posjetu obitelji oboje se bili ležerno odjeveni u trenirke i tenisice, a za kazalište su se presvukli u prikladniju odjeću. Par se upoznao 2016. godine na snimanju filma 'Spider-Man: Povratak kući', a zajedno su snimali i druga dva nastavka filma.

Tijekom nedavnog intervjua Tom je rekao da želi odmoriti se i usredotočiti se na osnivanje obitelji i shvatiti što želim raditi izvan ovoga svijeta.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare