To je to što me zanima!

Jovan izbacio Paulinu: 'Vrstan je tehničar i ima velikog konja'

Dvoličan je i želi samo avanture i žao mi je cura. Sve mlade i neiskusne. Očekuju ljubav. A to od njega neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom. Žalosno je da skupljaju tuđe otpatke, zaključila je Paulina...
Vidi originalni članak

U šestoj epizodi 'Ljubav je na selu' farmeri i njihove odabranice iskoristili su dan za druženje. Dok su se drugi odmarali, Draganove djevojke su cijepale drva.

- Mira najbolje cijepa drva - zaključio je farmer Dragan Ljiljak.

LJUBAV JE NA SELU Popustile kočnice: Mira plesala, pala na pod, pa pokazala gaćice

- Teško je sve to. Monika će iskomentirat bilo što da se Draganu uvuče - zaključila je Rebecca i pokazala kako već postoji rivalstvo među njima.

Kod Ljube Bebića i Marka Skelina bilo je veselo. S kandidatkinjama su slagali i puštali zmajeve.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tu sam bio vrlo brz. Znao sam da sam tu najjači. Gledali smo nacrte i brzo sve napravili - rekao je Ljubo.

- Htio je pokazati kako on ima najbolje cure - zaključile su Ljubine kandidatkinje, a on je komentirao kako je njegova ekipa daleko inteligentnija. Rasema se s tim nije složila te je zaključila da je Markova ekipa bila bolja.

Boris Kolesarić je curama priopćio da će raditi limbo. One nisu nimalo bile oduševljene tom idejom, a Boris je zaključio da je Valerija bila najgora.

Potom su se sve cure okupile kako bi dočekale Marijanu Batinić. U centru pažnje je opet bila Paulina. Voditeljica Marijana je upitala Victoriju smatra li Paulinu konkurencijom, a ona je odgovorila da su super prijateljice.

MALO SE POPILO... Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena

- Vani ima netko tko mi se puno više sviđa. Muški su ovdje labilni i idu od cure kao pčela od cvijeta do cvijeta. Došla sam se ovdje zabaviti jer sam godinu dana bila doma zaključana kod kući - zaključila je Senka i dodala kako smatra da je njen konkurentica Ruža ljubomorna na ostale cure.

- O Valeriji mislim da je malo dosadna. Ona mi nije nikakva konkurencija - kaže Senkina kći Ana Paula.

Marijana je upitala Rasemu kako se osjeća i saznala da se Rasema stidi jer se već zaljubila u farmera Marka.

- Nekakve nježnosti se iskazuju sa strane Ljubice i Ljube. Oni imaju ista imena pa su si kliknuli. Za izbacivanje ostajemo Violeta i ja. Ali, borit ću se - rekla je Vera.

- Mene pitao hoću li se vjenčati - dodala je Marija o svom odnosu s Ljubom.

- Ja sam odlučila da odustajem. Ne želim izgubiti prijateljicu. Ovu iz Karlovca - kaže Mira i pokazala na Moniku.

- Da joj se dečko stvarno sviđa, ona to ne bi napravila - dodala je na to 'zlatna djevojka' Monika Benković. 

- Otkad je došla Monika mi nemamo šanse - zaključile su Draganove cure.

Farmere je čekala važna odluka. Nakon nekoliko dana provedenih s djevojkama koje su imali prilike malo bolje upoznati, konačno su odabrali koje sretnice s njima odlaze na imanje. I dok su neki farmeri u svoj odabir bilo već odavno sigurni, neki su svojim odabirom sve šokirali.

- Radi jedne djevojke mi je žao - zaključio je Željko Bilić.

- Donio sam odluku, bilo je teško, ali donio sam odluku pa nemam problem - kaže Boris.

- Moje djevojke su super i simpatične. U nekim stvarima smo preslični pa nema budućnosti. Isti magneti se ne privlače, odbijaju se - objasnio je Jovan Karapandža prije nego što je otkrio svoju konačnu odluku.

PROVOCIRA NA INSTAGRAMU Victoria iz 'Ljubavi na selu': 'Radila bih ti ja sve i svašta'

Opušteni Dragan je prvi birao koja djevojka neće s njim na imanje. Rekao je kako mu odluka uopće nije bila teška.

- Martina to si ipak ti, žao mi je - rekao je 'hladno' Dragan i razočarao Martinu Radecki.

- Ona je najpotrebnija sada svom djetetu - zaključio je Dragan i otpratio Martinu koja kod kuće ima petomjesečnu bebu.

- Marija je došla kao da ću se sutra ja udati za nju. Sve je preozbiljno shvatila. Zavidna je i ljubomorna. To mi se nije svidjelo - rekao je Ljubo i poslao Mariju kući.

- Ruže su prelijepe. Hvala što sam dobila ruže. Želim ići kući, obećanje ludom radovanje - rekla je Marija Tomić.

Željko je morao izbaciti čak dvije kandidatkinje. Prvo se pozdravio s Irmom Igret koja mu je već rekla da je u međuvremenu našla dečka i da se uskoro udaje.

- I da se ne udaje bih je izbacio. Nije se pokazala. Odlučio sam onako kako mi srce govori - rekao je Željko. Osim Irme, Željko je izbacio i Senku Stanić kojoj je priznao da ima prejak karakter za njega. Ona se s tim složila te su se prijateljski rukovali i pozdravili.

Boris je izabrao da Radmila Jakoković ne ide na njegovu farmu.

- Kad se sve zbroji i oduzme bilo je to jedno veliko iskustvo - zaključila je Radmila, pozdravila se s farmerom i ostalim kandidatkinjama.

- Ha, što bude. Nije me strah jer vjerujem Marku - rekla je Rasema tik prije Markove odluke.

- Žao mi je što je došao taj trenutak. Što se mora, mora se. Rasema, ti ideš na moju farmu. Ana ti ne ideš - rekao je Marko.

- Ne želim da se svađamo na mojoj farmi. Samo da se veselimo - zaključio je Marko. Domaćica Ana Martić tako je napustila emisiju, a Marko je veselo zagrlio svoje cure koje idu na farmu.

Jovan Karapandža je izbacio Paulinu i šokirao sve sudionike emisije

- Žao mi je - rekao je Jovan i pozdravio se s Paulinom s kojom se ljubio u showu. Ostale kandidatkinje tvrde da je bilo i nešto više među njima.

- Meni je drago. Bilo je dobro dok je trajalo. Prepuštam ti ove cure. Najružnije od svega je što je jako lagao drugim curama. Cure su mlade. Mene ne može i nije mogao prevariti. Jednostavno, bojim se za one druge cure. One tri. Jer su mlade - rekla je Paulina.

IZAZOVNA PAULINA Ljubav na selu još nije našla, ali Kolindu i Plenkovića jest

- Želim da ovaj mladi gospodin Jovan koji je vrstan tehničar da pokaže ovim mladim curama, kao i meni. Da ima velikog konja. Dvoličan je i želi samo avanture i žao mi je ovih cura. Sve mlade i neiskusne i očekuju ljubav. A to od njega neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom. Što smo radili, radili smo. Žalosno je da skupljaju tuđe otpatke - zaključila je Paulina.

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

KUPIO NOVI AUTO, PA DOŽIVIO TEŠKU NESREĆU: 'BMW je totalka uništen, od njega više nema ništa'

Idi na 24sata

Komentari 174

  • glinac 08.02.2019.

    A ona crna ima vrat...

  • zippysnake 08.02.2019.

    Pratim i uzivam!! Desanka sakic ima da radi celu noc!!

  • Karamela_1 08.02.2019.

    Kakva god da je ona...,slazem se s tim sto je rekla da ce ostale kupiti njene ostatke! On mi se tako zgadio. Pokazao je da mu se ne moze vjerovati. Ocito bi skupljao recke, malo ispao faca koliko je zenski dobio i zaveo....i ove 3 se ostale boriti za njega????

Komentiraj...
Vidi sve komentare