To je to što me zanima!

Splićanin Roko iz 'Survivora' postao miljenik žena, proglasile ga najzgodnijim natjecateljem

Za pet godina se vidim kao neki avanturist, koji će se natjecati diljem svijeta u ovakvim natjecanjima jer mi je to zabavno. Želim ići van svojih granica, rekao je Roko prije ulaska u popularni adrenalinski show
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer na Novoj TV počela se emitirati nova sezona popularnog 'Survivora'. Dvadeset kandidata podijeljenih u dva tima, crveni - srpski tim i plavi - hrvatski tim, koji će kasnije postati jedan, bori se za titulu pobjednika. U hrvatskom timu nalazi se Ivana Banfić (52), ali i Splićanin Roko Simić (29) za kojim su, odmah nakon prve epizode, 'poludjele' mnoge gledateljice. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitskog konobara s Rive korisnice društvenih mreža već su prozvale najzgodnijim natjecateljem, a i u našoj ANKETI našao se na samom vrhu favorita.

Roko u slobodno vrijeme, kada ne konobari, voli čitati knjige i trenirati crossfit. U mlađim danima bavio se gimnastikom, a danas uz crossfit voli i trčanje. Do sada je otrčao već dva maratona.

- Za pet godina se vidim kao neki avanturist, koji će se natjecati diljem svijeta u ovakvim natjecanjima jer mi je to zabavno. Želim ići van svojih granica i pokazati si da sam sposoban puno više nego što vlastita glava može zamisliti - rekao je Roko za Novu TV prije ulaska u show. 

Da voli avanturu dokazao je i 2011. godine kada je, tek punoljetan, otišao u Milano sa 70 kuna. 

- Autostopirao sam. Krenuo sam u ponedjeljak, a utakmica je bila u četvrtak - otkrio je Splićanin. 

PRVE OZBILJNE MUKE Plavi tim u 'Survivoru' nakon poraza odabrao vođu: Članovi ekipe izgladnjeli, neki bi i doma

Hoće li Roko, uz titulu najzgodnijeg natjecatelja, kući otići i s glavnom nagradom, vidjet ćemo u nastavku showa. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Nameless 16.03.2022.

    Splitski Jake Gyllenhaal 😝

  • Marlyn2 16.03.2022.

    Gej parada i u ovom showu.

  • sljastrava 16.03.2022.

    Samo mi prirodno zgodan muškarac može zapeti za oko.Svi iz teretane su samo napuhani.Kad prestanu vježbati,na šta će to sličiti?🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare