To je to što me zanima!

Splitska vampirica o farmeru Juki: 'Dobro će se snaći. On nije konfliktan, ne reagira na prvu'

Juka za sebe kaže da posjeduje pobjednički mentalitet, uz iznimnu karizmu i fanatičnu odlučnost, a mana koju bi izdvojio je visok ego, no, ističe – radi na tome i svaki dan je sve uspješniji.
Vidi originalni članak

Jedan od favorita publike u novoj sezoni "Farme" je Splićanin Jurica Galić Juka (44). U navijačkim krugovima poznat je kao autor jednog od legendarnijih blogova “TheMladichi”, a zadnjih godina radi kao fotograf i putopisac. U sretnom je braku te otac dvoje djece. Do 2012. godine živio je žestokim životom – bio je zagriženi naviač, redar u klubu, a onda, kako ističe, tijelo mu je reklo  dosta. 

Otada je proputovao 70 država svijeta, obišao planet od najveće špilje svijeta Son Doong u Vijetnamu do Uskršnjeg otoka, od Černobila do pustinje Atacama, osvojio pedesetak svjetskih i nacionalnih fotografskih nagrada, održao preko 200 putopisnih tribina diljem Hrvatske i regije, organizirao 12 samostalnih foto izložbi. Osim putopisa, fotografije Juka radi u tehničkoj službi jedne tvrtke, a predsjednik je i udruge 'TheMladichi'. Kao jedan od svojih najvažnijih projekata na kojima je radio Juka izdvaja dokumentarnu seriju „Nomad“ koju potpisuje kao scenarist i voditelj.

Osim s obitelji, svoj dom Juka je jedno vrijeme dijelio i s neobičnim životinjama, od kojih se ističu zmije, sove i majmuni. Zaneseni je kolekcionar antikviteta i prirodoslovnih eksponata, posebice minerala i fosila. Aktivno trenira kickbox, a na tijelo redovito tetovira najljepšu fotografiju sa svake ekspedicije.

NOVA SEZONA Počela je farmerska avantura, a krenule su i prve trzavice...

Za sebe kaže da posjeduje pobjednički mentalitet, uz iznimnu karizmu i fanatičnu odlučnost, a mana koju bi izdvojio je visok ego, no, ističe – radi na tome i svaki dan je sve uspješniji. Ne voli ljude bez duha, ekstremiste, šoviniste, lažljivce, rasiste, nasilnike... 

- Pričali smo o ulasku na Farmu i konzultirali se. Ja sam isto imala ponudu za Farmu, ali bilo mi je predugo ostati toliko u showu, dok Juki nije. Juka je jedna jako pozitivna osoba, koja voli prirodu. Sportski je tip i druželjubiv je jako. Nije konfliktan, može se iskontrolirati i neće reagirati na prvu. Dovoljno je zreo da se može pribrati ukoliko dođe do kakve sporne situacije. I dobro će se snaći na Farmi, nikakvi poslovi mu neće biti problem, dapače bit će mu zadovoljstvo  – kaže nam “splitska vampirica” Olja Einfalt, koju smo nedavno gledali u “Večeri za pet na selu”. 

S njom se slaže i Jukina kućna prijateljica Mirela Topić Mime.

- Ako dođe do kakvog konflikta na ‘Farmi’, prvi će riješiti tu situaciju na miran način. Avanturist je, proputovao je svijet, stabilna je osoba i prvi će pomoći. Ovo mu je izazov, nešto u čemu će se odlično snaći. On uvijek teži nečemu višem, pomiče svoje granice – kaže Topić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Trotter_1 10.10.2020.

    Kolko košta članarina da se učlanim u udrugu vampira?

  • rothmans 09.10.2020.

    hahaha frikuša o klaunu

  • Roko_Prč 09.10.2020.

    Bitni su oboje kao lanjski snijeg na otoku Visu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare