To je to što me zanima!

Spotaknuo se i pao na glavu: Phil Collins mora na operaciju

Nakon sinoćnjeg koncerta u Londonu, Phil Collins se spotaknuo o stepenicu u svojoj hotelskoj sobi te je pao i udario glavom u stolicu. Hitno je prebačen u bolnicu gdje će ga operirati
Vidi originalni članak

Philu je dosta loše i cijela glava mu je u zavojima. Pri svijesti je i priča, ali je frustriran jer mora odgoditi sve nadolazeće koncerte. Želi se što prije vratiti nastupima, ali pad je bio prilično gadan i treba mu vremena da se oporavi, rekao je izvor blizak glazbeniku, a Philov glasnogovornik potvrdio je da se on nalazi u bolnici te da se još ne zna kada će biti pušten kući.

Šezdesetšestogodišnjak se spotaknuo o stepenicu u hotelskoj sobi te je glavom udario u stolicu poslije svojeg koncerta u Royal Albert Hallu. Zadobio je tešku ozljedu čela. Hitna pomoć je pjevača istog trena odvela u bolnicu, a kako se čini, morat će i na operaciju. Udario se blizu oka i u bolnici je odmah dobio nekoliko šavova.

- Na žalost moramo objaviti da je nadolazeći koncert Phila Collinsa u Royal Albert Hallu u Londonu odgođen kao i što je odgođen i koncert koji ga slijedi - rekao je glasnogovornik.

Premda ga je alkohol umalo nedavno ubio, glazbenik Phil Collins tvrdi da se sad može kontrolirati.

- Tri godine sam bio trijezan, a sada uživam povremenim u čašama vina - rekao je.

Opet je počeo piti jer ima europsku turneju, pa mu alkohol treba za opuštanje. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • OrcaPerestrojka 09.06.2017.

    Genesis je najbolji band ikad !

  • 08.06.2017.

    nadam se da je sve ok

  • Mél.C.B.🌼 08.06.2017.

    Koliko Ja znam, ljudi koji su imali vec problema s alkoholom istog ne smiju vise ni primirisati inace se brzo vrate na staro. Nadam se da to kod njega nije slucaj i da je bio samo malo nespretan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare