To je to što me zanima!

'Spreman sam na igre: Idem u reality jer sam pravi starletan'

Vidim negativne komentare na internetu zbog mog ulaska, ali mrze me jer sam različit, a ja njih jer su isti, kaže Damir, koji u show želi unijeti zabave i skandala
Vidi originalni članak

Nemam ništa protiv orgija, a spreman sam na igre, zabavu, seks, partijanje, svađu, a možda i romansu, rekao je Riječanin Damir Mohorić (28).

Bivši paparazzo i trenutačno, kako sam sebe naziva, starletan, Damir je ušao u srpski reality show 'Hotel Maldivi'. Odmah se pohvalio veličinom svog penisa. Javnosti se predstavio prije nekoliko godina kada je pred kamerama depilirao stražnjicu.

- Već vidim negativne komentare na internetu zbog mog ulaska, ali mrze me jer sam različit, a ja njih jer su isti - kaže Damir, koji u reality želi unijeti "malo zabave i skandala". Prije četiri godine prijavio se na 'Big Brother', ali nije prošao.

- Nije mi palo na pamet da ove godine dođem na audiciju. Mali je to show kolika sam ja zvijezda - samouvjereno kaže Damir. U 'Hotelu Maldivi' uglavnom su srpske starlete, kao što je Mimi Oro, koja je nedavno bila u središtu afere s elitnom prostitucijom, Tijana Ajfon, Maca Diskrecija..., a pozvali su i Avu Karabatić (27). 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • lugwig 10.07.2015.

    imena tj. nadimci sudionika govore sami za sebe...

  • MeneNema 08.07.2015.

    tuga i žalost....

  • rea-san 07.07.2015.

    Iz njegovih izjava je jasno da se veličinom mozga i visinom inteligencije nije mogao pohvaliti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare