To je to što me zanima!

Srbi burno reagirali: Rita Ora sutra ima koncert na Kosovu

'OSJETLJIVA TEMA' Nakon što je Rita objavila fotografiju nastala je žestoka polemika. Pratitelji iz Srbije burno su reagirali i započeli svađu zbog godišnjice neovisnosti Kosova
Vidi originalni članak

Jako sam uzbuđena zbog proslave. Tim povodom osmislila sam i logo za majice koje možete kupiti kao uspomenu na ovu noć koju ćemo provesti zajedno - napisala je pjevačica Rita Ora (27), kojoj su korijeni iz Kosova, na profilu svoje društvene mreže. 

NIJE JOJ DOSADNO Rita Ora otišla na odmor pa pokazala tijelo iz svih kuteva

Glazbenica će sutra pjevati na glavnom trgu u Prištini povodom 10. godišnjice neovisnosti Kosova.

Nakon što je Rita objavila fotografiju nastala je žestoka polemika. Njezini pratitelji iz Srbije burno su reagirali i započeli svađu zbog godišnjice neovisnosti Kosova.

IZAZOVNI GRAMMYJI Rita Ora jedva je uspjela sakriti međunožje u 'hrabroj' haljini

- Sestro, vidim da želite biti poput nas, ali nemate vi veze s Kosovom. To je srce Srbije - samo su neki od komentara na koje se glazbenica, za sada, nije obazirala. 

Ora je rođena u Prištini, a s roditeljima se preselila u London kada joj je bila svega godina dana. U Engleskoj je odrasla i tamo živi, a često ističe kako nije zaboravila svoje korijene.

SEKSI ČESTITKA Nosi nakit i štikle: Rita Ora u 2018. godinu ušla potpuno gola

Rita je u prosincu 2017. otkrila da je u vezi s glazbenikom Andrewom Wattom (26), a par se pohvalio i zajedničkom fotkom. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 17.02.2018.

    Namazo bi ju ko na šnitu kruha puter

  • ljubavudobakolere 17.02.2018.

    Nadam se da ce biti sigurna. Svidja mi se njena muzika i ona! Ima super ukomponirane bubnjevu u nekom brzom veselim ritmu..

  • rdg 16.02.2018.

    Kosovo je neovisna država, što tu nije istinito i jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare