To je to što me zanima!

Srbija je odabrala! Luke Black s pjesmom 'Samo mi se spava' predstavljat će ih na Eurosongu

Nikad nisam dobio cvijeće, rekao je uzbuđeni Luke nakon što su mu voditelji na pozornici Beovizije čestitali na pobjedi
Vidi originalni članak

Ljudi, stvarno, puno hvala, kad dođem sebi bit ću rječitiji, rekao je Luke Black nakon pobjede na Beoviziji. S pjesmom 'Samo mi se spava' koja je dijelom na engleskom, a dijelom na srpskom jeziku, predstavljat će Srbiju na Eurosongu u Liverpoolu u svibnju. 

Nakon što je stručni žiri rekao svoje ocjene, prva je bila Nađa, drugi Luke Black, a treći Filip Baloš. Nakon toga je uslijedilo čitanje glasova publike, koje je promijenilo stanje na tablici.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Samo mi se spava' pjesma je s kojom Srbija ide na Eurosong

- 3874 sms glasa odnosno 1 bod dobila je 'Zumi Zimi Zami' grupe Hurricane. Dva boda dobila je Nadia i pjesma 'Devojka tvog dečka', 3 boda idu pjesmi 'Svadba ili kavga'. 4 boda dobila je pjesma 'Od jastuka do jastuka' Stefana Shyja, a 5 bodova idu Zejni i pjesmi 'Rumba'. 'Moj prvi ožiljak na duši' zaradila je 6 bodova, a 7 je dobila pjesma 'Novi plan, drugi san' Filipa Baloša. 11.582 sms glasa, odnosno 8 glasova dobila je pjesma 'Greh' pjevača Džipsija. 10 bodova ide pjesmi 'Samo mi se spava' Luke Black, a 12 bodova je dobila pjesma 'Cvet sa Istoka' - istaknuli su voditelji. 

Nakon toga postalo je jasno da je Srbija odabrala ovogodišnjeg predstavnika, a on je Luke Black i pjesma 'Samo mi se spava'.

POGLEDAJTE FINALE 'BEOVIZIJE': 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • VolbeatDbv 05.03.2023.

    katastrofa

  • ivco22 05.03.2023.

    Hahahaha koje sramocenje Srbije.jel to trans ili gay?

  • Istra No.1 05.03.2023.

    Da li ima Hrvatskih( manjina) izvođača na Srpskoj dori ?...nema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare