To je to što me zanima!

Sretan završetak: Nepoznata žena je vratila pse Lady Gagi...

Žena je pronašla pse i obratila se osoblju Lady Gage da ih vrati. Identitet žene i mjesto na kojem su psi pronađeni ostat će tajni zbog aktivne kriminalističke istrage i njezine sigurnosti, piše u priopćenju policije
Vidi originalni članak

Psi Lady Gage (34) u petak navečer vraćeni su neozlijeđeni pjevačici, javlja losanđeleška policija, piše CNN. Neimenovana žena susrela se s osobljem pjevačice i detektivima u policijskoj stanici oko 18 sati navečer u petak te je donijela životinje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lady Gaga pjevala himnu na inauguraciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Žena je pronašla pse i obratila se osoblju Lady Gage da ih vrati. Identitet žene i mjesto na kojem su psi pronađeni ostat će tajni zbog aktivne kriminalističke istrage i njezine sigurnosti - piše u priopćenju policije.

Francuski buldozi Koji i Gustav vraćeni su pjevačici, dok je treći pas, Miss Asia, pobjegao prilikom pucnjave na Ryana Fischera (30), šetača pasa Lady Gage te je on već od ranije na sigurnom. Istražitelji žele utvrditi jesu li napadači ukrali pse znajući kome pripadaju ili su ih samo željeli preprodati zbog zarade. 

Nakon nesretnog događaja, Ryana su prevezli u bolnicu i njegovo stanje nije poznato. Pjevačica je odmah ponudila pola milijuna dolara otmičarima kako bi došla do svojih kućnih ljubimaca. Oglasila se i na Twitteru. 

- Moj dragi psi Koji i Gustav oteti su u Hollywoodu. Srce mi je bolesno i molim se da će moja obitelj ponovno biti cjelovita činom dobrote. Platit ću 500.000 dolara za njihov siguran povratak. Ako si ih nesvjesno uzeo ili pronašao, nagrada je ista. I dalje volim Ryana Fischera, riskirao je život boreći se za našu obitelj. Ti si zauvijek heroj - napisala je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • skija 27.02.2021.

    Bljak🤮

  • Vixi62 27.02.2021.

    Bitno da su prstu u zraku,tj kanđe

  • kung fu panda 27.02.2021.

    Žena se žali kinezima jer je preko ebeya naručila maltezera ,a na kućnu adresu stigao joj zlatni retriver.Kinez joj odgovara:Nisi ti gladna ti zanovjetas

Komentiraj...
Vidi sve komentare