To je to što me zanima!

'Sretna sam. Ovoliko kilograma nisam imala od osnovne škole'

Posavec je nedavno postala i instruktorica fitnessa u teretani, a novom titulom pohvalila se na društvenim mrežama. Želja joj je, kaže, pomoći pretilim osobama na drugačiji način
Vidi originalni članak

Sve se može kada se hoće! Pravi dokaz za to je Mirna Posavec (29) iz Donjeg Dragonošca koju su gledatelji imali priliku upoznati u četvrtoj sezoni 'Života na vagi'. U show je ušla sa 135 kilograma, a do kraja sezone izgubila je više od 50 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po izlasku iz 'Života na vagi' nije stala na tome, već je nastavila s treninzima i zdravom prehranom, a ostvarila se i u ulozi instruktorice fitnessa. Iako je izgubila 'samo' pet kilograma nakon showa, Mirna je otkrila kako je ponosna i sretna. 

- Netko će reći da je 5 kg malo u godinu i nešto mjeseci, ali kad se sjetim kakva sam bila prije showa i da mi je problem bio održavati težinu, a kamoli još nešto izgubiti, ne mogu biti sretnija nego što jesam zbog svog uspjeha. Moje dobivanje na kilaži je počelo negdje oko 11. godine. Kilogrami su se samo množili dok nisam došla do 135 kg u 28. godini. Težinu na kojoj sam sad (78 kg) na vagi nisam vidjela od kraja osnovne škole, 15-ak godina. Kad malo razmislim, to jako strašno zvuči - rekla je Mirna u intervjuu za Story. 

Posavec je nedavno postala i instruktorica fitnessa u teretani, a novom titulom pohvalila se na društvenim mrežama. Želja joj je, kaže, pomoći pretilim osobama na drugačiji način. 

- Puno sam naučila tijekom showa, upijala svaku informaciju koju sam dobila, pročitala mali milijun tekstova i istraživanja i upisala osposobljavanje za fitness instruktoricu u teretani. Tamo sam ponovila neke stvari koje sam znala i naučila puno toga novog, a sve to novo prvo isprobam na sebi da vidim kako reagiram. Na tu edukaciju sam se odlučila zato što smatram da mogu pomoći pretilim osobama na drugačiji način jer sam bila u njihovoj koži. Znam kako je to hvatati dah nakon deset stepenica, znam kako je biti u nemogućnosti uhvatiti tramvaj jer ne mogu trčati i znam kako je bilo teško ustati s poda kad bih se igrala s nećacima - otkrila je Mirna. 
 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Orion23 06.02.2021.

    Kome je ipak palo na pamet da te obuce u tu haljinu...

  • x00x 05.02.2021.

    ja sam nedavno pojeo takvu klopu u restoranu.. mogu li ja sad biti sef kuhinje?

  • jamesbond7777 05.02.2021.

    Ti gubis a ja dobivam 🙄em ti postenjee i pravicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare