To je to što me zanima!

Dražen Ilinčić i Alen Kovač su sklopili životno partnerstvo

U subotu poslijepodne u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici 'vjenčali' su se novinar HTV-a Dražen Ilinčić (52) i Alen Kovač (35). Par je u ljubavnoj vezi već šest godina
Vidi originalni članak

Pod jakim pljuskom, koji ipak nije omeo 'mladence', vjenčao se prvi hrvatski 'celebrity par' otkad je u kolovozu prošle godine na snagu stupio Zakon o životnom partnerstvu, koji je dopustio sklapanje partnerske zajednice istospolnim parovima.

Dražen Ilinčić (52) i Alen Kovač (35) 'sudbonosno da' izrekli su u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici danas poslijepodne u uskom krugu prijatelja, a kada su izlazili van, gosti su ih zasuli rižom.

HTV-ov novinar i Alen, koji je zbog teške prometne nesreće u invalidskoj mirovini, u vezi su šest godina, a o životnom partnerstvu su dugo razmišljali.

Idi na 24sata

Komentari 1022

  • teninamama 01.07.2015.

    Što je pametnome sramota,bedaku je dika.

  • Ivica JohnMetzger 29.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fuu kam ise 29.06.2015.

    Evo 1001 komentar , bravo jaaa.. jel se dobiva neka nagrada ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare