To je to što me zanima!

Srna će dobiti sina: Nadam se da ću ovaj put stići u rodilište

IZ DRUGOG POKUŠAJA Nogometaš prije četiri godine nije stigao u Zagreb, a sa suprugom Mirelom još se nije dogovorio o imenu koje će dati svom prvom sinčiću
Vidi originalni članak

Konačno će mi se ispuniti snovi. Krajem ljeta u našu obitelj dolazi sin, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (33).

Sa suprugom Mirelom (32) još nije odabrao ime za dječaka. Kako doznajemo, Mirela i Darijo, čim su doznali da je trudna, odlučili su da će im se i sin roditi u Hrvatskoj, i to u KBC-u Sestre milosrdnice. Ondje je 2010. Mirela rodila kćer Kasju (4). Mirela drugu trudnoću podnosi dobro, no odlučila je smanjiti tempo pa dane provodi u dugim šetnjama i odmarajući se.

Zbog Mireline trudnoće obitelj trenutačno nije na okupu jer ona s kćeri obitelji dane provodi u njihovu zagrebačkom domu. Darijo je i dalje u Donjecku gdje igra za nogometni klub Šahtar. Kapetan naše nogometne reprezentacije u Ukrajini živi posljednjih deset godina. Njegova supruga i kći žive uglavnom u Zagrebu za koji je magistrica ekonomije vezana posloom.

- Teško mi je usporediti ta dva suprotna svijeta. Mentalitet, kultura, običaji, pa i kuhinja bitno su drugačiji. Zagreb je moj jedini dom pa ne mogu biti objektivna - objasnila je Mirela. Par je vezu započeo prije osam i pol godina. Upoznali su se u narodnjačkom klubu Ludnica gdje je Mirela došla nakon svadbe Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića. Godinu dana poslije prekinuli su nakon Darijeva razuzdanog izlaska sa suigračima iz reprezentacije. Prije šest godina su se pomirili, a vjenčali su se u Dubrovniku. Kad im se rodila Kasja, Srna je jedva čekao karantenu kako bi se konačno mogao dobro naspavati.

- Otkako sam postao otac, sve u životu lakše podnosim i drukčije gledam - rekao je nogometaš, koji svojem ocu Uzeiru zahvaljuje što je postao uspješan. 

Pravi babyboom u našoj nogometnoj reprezentaciji

Osim Darija Srne, ove godine će i Dejan Lovren dobiti sina. Njegova supruga Anita trudna je šest mjeseci, a bratu se najviše veseli Elena (3).

I nogometaš Domagoj Vida postat će potkraj ljeta otac. Njegova zaručnica, bivša kraljica Hrvatske Ivana Gugić, rodit će njihovo prvo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • danijela54321 19.03.2015.

    čestitke i sretno

  • Milky way 18.03.2015.

    Srna ce dobiti sina...jelena !

  • Garzia 18.03.2015.

    pravi primjer jedne lijepe i složne familije

Komentiraj...
Vidi sve komentare