Obavijesti

Show

Komentari 7

Srna će dobiti sina: Nadam se da ću ovaj put stići u rodilište

Srna će dobiti sina: Nadam se da ću ovaj put stići u rodilište
5

IZ DRUGOG POKUŠAJA Nogometaš prije četiri godine nije stigao u Zagreb, a sa suprugom Mirelom još se nije dogovorio o imenu koje će dati svom prvom sinčiću

VIDEO

Konačno će mi se ispuniti snovi. Krajem ljeta u našu obitelj dolazi sin, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (33).

Sa suprugom Mirelom (32) još nije odabrao ime za dječaka. Kako doznajemo, Mirela i Darijo, čim su doznali da je trudna, odlučili su da će im se i sin roditi u Hrvatskoj, i to u KBC-u Sestre milosrdnice. Ondje je 2010. Mirela rodila kćer Kasju (4). Mirela drugu trudnoću podnosi dobro, no odlučila je smanjiti tempo pa dane provodi u dugim šetnjama i odmarajući se.

Zbog Mireline trudnoće obitelj trenutačno nije na okupu jer ona s kćeri obitelji dane provodi u njihovu zagrebačkom domu. Darijo je i dalje u Donjecku gdje igra za nogometni klub Šahtar. Kapetan naše nogometne reprezentacije u Ukrajini živi posljednjih deset godina. Njegova supruga i kći žive uglavnom u Zagrebu za koji je magistrica ekonomije vezana posloom.

- Teško mi je usporediti ta dva suprotna svijeta. Mentalitet, kultura, običaji, pa i kuhinja bitno su drugačiji. Zagreb je moj jedini dom pa ne mogu biti objektivna - objasnila je Mirela. Par je vezu započeo prije osam i pol godina. Upoznali su se u narodnjačkom klubu Ludnica gdje je Mirela došla nakon svadbe Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića. Godinu dana poslije prekinuli su nakon Darijeva razuzdanog izlaska sa suigračima iz reprezentacije. Prije šest godina su se pomirili, a vjenčali su se u Dubrovniku. Kad im se rodila Kasja, Srna je jedva čekao karantenu kako bi se konačno mogao dobro naspavati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Otkako sam postao otac, sve u životu lakše podnosim i drukčije gledam - rekao je nogometaš, koji svojem ocu Uzeiru zahvaljuje što je postao uspješan. 

Pravi babyboom u našoj nogometnoj reprezentaciji

Osim Darija Srne, ove godine će i Dejan Lovren dobiti sina. Njegova supruga Anita trudna je šest mjeseci, a bratu se najviše veseli Elena (3).

I nogometaš Domagoj Vida postat će potkraj ljeta otac. Njegova zaručnica, bivša kraljica Hrvatske Ivana Gugić, rodit će njihovo prvo dijete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu