To je to što me zanima!

Srpska manekenka i Realovac dobili dijete: 'Naš dječak je tu'

Sofija je tijekom trudnoće često dobivala komplimente te su joj pratitelji pisali da je jedna od najljepših trudnica koju su u životu vidjeli. Presretni roditelji odmah su sa svima podijelili sretne vijesti
Vidi originalni članak

Srpska manekenka Sofija Milošević (30) i srpski nogometaš Luka Jović (22), koji igra za Real Madrid, pohvalili su se na društvenim mrežama da su dobili prinovu. Ponosni tata odmah je objavio selfie iz bolnice.

POGLEDAJTE VIDEO: Karleušin muž u izlasku sa Sofijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naš maleni dječak je stigao - napisao je Jović uz emotikon srca. Sofija je rodila u Madridu, njoj je ovo prvo dijete, a odabranik njezina srca već ima sina Davida (1) iz prethodne veze s bivšom djevojkom Anđelom. Manekenka i nogometaš zaručili su se nakon godinu dana veze. 

- Da! Hvala ti što si ti-ti. Hvala ti na smijehu kada si tu. Hvala što me voliš. Volim te beskrajno - napisala je Sofija na Twitteru, a brojni pratitelji čestitali su mladom paru na zarukama. 

Prije nekoliko mjeseci izazvali su skandal kad je nogometaš pobjegao iz karantene u Madridu i došao u Beograd proslaviti Sofijin rođendan. Zbog situacije s koronavirusom, Luku je tada prozvala i srpska premijerka Ana Brnabić, ali i predsjednik Aleksandar Vučić. Problem je bio u tome što su srpske vlasti zamolila sve da se ne vraćaju u Srbiju iz zemalja koje su pogođene koronavirusom.

- Želim mu vrlo jasno i glasno poručiti da su nam životi srpskog naroda neusporedivo važniji od njegovih milijuna - rekao mu je Vučić, a Jović je za medije izjavio kako mu je jako žao što neki ljudi nisu napravili posao kako treba i dali mu prave instrukcije kako se treba ponašati tijekom izolacije.

ČEKA DIJETE S JOVIĆEM Sofija Milošević: 'Razmazio me Luka, udebljala sam se 8 kila...'

Sofija je tijekom trudnoće često dobivala komplimente te su joj pratitelji pisali da je jedna od najljepših trudnica koju su u životu vidjeli. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vidoje ristović 09.09.2020.

    bitno da je srpska

  • 09.09.2020.

    Zar i ti čerce ubacila hrenovke u chubex?

  • sky linee 09.09.2020.

    Vagabundo

Komentiraj...
Vidi sve komentare