Obavijesti

Show

Komentari 18

Sofija Milošević: 'Razmazio me Luka, udebljala sam se 8 kila...'

Sofija Milošević: 'Razmazio me Luka, udebljala sam se 8 kila...'
10

U ovoj cijeloj situaciji nismo razmišljali o svadbi. Bilo je priče, ali ne u nekom skorijem periodu, rekla je te dodala kako ipak neće sama sebi kreirati vjenčanicu

VIDEO

Srpska manekenka Sofija Milošević (30) u vezi je sa srpskim nogometašem Lukom Jovićem (22) koji trenutačno igra za Real Madrid. Par čeka dijete, a Sofija je sada progovorila o trudnoći, ali i potencijalnoj svadbi.

- Čim sam saznala za trudnoću, odmah je počela mučnina i bilo mi je bilo tako loše. Prva tri mjeseca sam se namučila, stalno sam se žalila doktoru i udebljala sam se sedam-osam kilograma - rekla je za srpski Exkluziv.

Za sebe kaže da je 'razmažena trudnica'.

- Luka se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve. Neki muškarci nemaju osjećaja za te stvari, ali on baš ima - priznala je.

Iako čeka dijete, još ne razmišlja o tome da se ostavi modne piste.

- Prošli tjedan me kontaktirao agent iz Španjolske, rekla sam mu: 'Već mi se trbuh nazire', na što mi je odgovorio: 'Ne brini ništa, imamo mi posao i za trudnice', tako da se nisam još umirovila - kazala je.

Otkrila je kako ona i Jović još nisu isplanirali svadbu.

- U ovoj cijeloj situaciji nismo razmišljali o tome. Bilo je priče, ali ne u nekom skorijem periodu - objasnila je te dodala kako ipak neće sama sebi kreirati vjenčanicu.

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin