To je to što me zanima!

Srpska pjevačica najavila veliki koncert u Areni pa se povukla iz javnosti: Evo gdje je 'nestala'...

Milica Pavlović u lipnju stiže u zagrebačku Arenu, a već tjednima se nije oglasila putem društvenih mreža na kojima je donedavno bila vrlo aktivna
Vidi originalni članak

Regionalna zvijezda Milica Pavlović (32) u prosincu je objavila da će 21. lipnja nastupiti u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje 'Lav', a već početkom siječnja povukla se iz javnosti.

IDUĆE GODINE STIŽE U HRVATSKU Očekuje li ovo i Zagrepčane u lipnju? Milica Pavlović stigla je na tronu pred Beograđane...

Pjevačica je poznata kao velika ljubiteljica društvenih mreža i sa svojim pratiteljima je svakodnevno dijelila razne trenutke iz života, od privatnih događaja do koncerata. Na Instagramu je prati više od 870.000 ljudi, a mnogi se pitaju zašto je u posljednje vrijeme neaktivna.

Još u prosincu najavila planove...

Miličina zadnja objava je s početka siječnja kada je podijelila nekoliko fotografije iz Banja Luke u kojoj je nastupila za reprizu Nove godine. No, u jednoj od ranijih objava otkrila je novogodišnji plan.

- Nakon što odradim reprizu i Badnju večer, ako Bog da, idem na jedan zasluženi odmor - napisala je pjevačica, stoga bi se dalo zaključiti da je Milica 'punila baterije' za nadolazeće projekte i nastupe.

Sama na Maldivima

Jutros je, konačno, videozapisom otkrila gdje je bila proteklih tjedana.

- Poslije više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih. Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije - mir - podijelila je Milica sa svojim fanovima uz kadrove Maldiva.

TKO NIJE MOGAO ODOLJETI DRUGOJ VEČERI? I poznati vole Priju: Grubnić je opet došao, Horvat i Milica se družili, a mama Borka ponosna

- Po povratku sam vidjela ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli gdje sam i šta se događa, ali vjerujem da me razumijete - napisala je i dodala da sad ulazi u glazbeni studio snimati nove uspješnice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Inače, krajem prosinca pjevačica je održala rasprodani koncert u beogradskoj Štark areni, a na sceni su joj se pridružili gosti Jelena Karleuša i Saša Matić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • čovik-s-juga 02.02.2024.

    Pavlovicka je Madonna za Prijovicku !!!

  • dajte najte 01.02.2024.

    Dotepenci jedva cekaju da dođes,kam si nestala gdje si hoces da idu na aparate,dođi odmah

  • argh1 01.02.2024.

    U tenkovima koji su išli u našu državu ubijati 402 djece je treštao taj dalekoistočnjački šund, frulice, šargije, talambasi, ceca ražnatović... tko ne uči iz svoje povijesti, ona mu se ponavlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare