To je to što me zanima!

Srpska pjevačica za koju se tvrdi da je u vezi s Bornom Ćorićem zablistala na dodjeli u Beogradu

Srpski mediji nedavno su objavili kako su Kaja i Borna u vezi već neko vrijeme te da ih je spojio zajednički prijatelj. Također, objavili su i fotografije hrvatskog tenisača i srpske folk pjevačice
Vidi originalni članak

Bijelo odijelo Kaje Ostojić (39) privuklo je pažnju fotografa, ali i drugih okupljenih na 'Music Awards Ceremony' u Beogradu. 

Zgodnu srpsku pjevačicu već se neko vrijeme povezuje s hrvatskim tenisačem Bornom Ćorićem (26), no Kaja je na dodjelu nagrada stigla sama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji nedavno su objavili kako su Kaja i Borna u vezi već neko vrijeme te da ih je spojio zajednički prijatelj. Kaja, kako tvrdi izvor za Kurir, najprije nije 'padala' na Ćorićevo udvaranje jer je 13 godina mlađi od nje.

Također, Kurir je ranije objavio da su tenisač i pjevačica u vezi nekoliko tjedana, a viđaju se u Zagrebu i Beogradu. U četvrtak, 20. siječnja, u večernjem izlasku ulovila ih je Kurirova ekipa u restoranu u kojem je goste zabavljao Ljuba Aličić, a fotografije pogledajte OVDJE.

KAJA OSTOJIĆ Srbi tvrde da je ona Ćorićeva cura: Dvaput bila u braku, a ljetos hodala s igračem Rijeke

U restoranu su sjedili jedan pored drugog, a koliko god se Kaja trudila biti neprimjetna, između njih su frcale iskre. Šaputali su se na uhu, gledali se i smijali jedno drugome, prenijeli su srpski mediji prošli tjedan.

Osim toga, ranije su naveli da je Kaja novog dečka odvela u fitnes studio kod prijatelja Nikole Anđelića. Nikola se na Instagramu i sam pohvalio da je Borna došao u njegovu teretanu.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': ‘NE VOLIM I NE ŽELIM DJECU’

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Okreni se nema nikog 27.01.2023.

    trans

  • Bere 27.01.2023.

    Stvarno lijep trans,ali stvarno

  • Vanessa89 27.01.2023.

    Ove iz Srbije sve isto izgledaju,tj.imaju istog plastičara😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare