To je to što me zanima!

Srpska starleta 'izbacila' grudi i otišla glasovati: Poljubila vrata!

Nakon što je obavila građansku dužnost, počastila se ručkom, čime se također pohvalila na društvenim mrežama. A prije nego što je glasovala, dogodila joj se 'nezgoda'
Vidi originalni članak

Upravo sam obavila svoju građansku dužnost i završila glasovanje, nadam se da će našoj djeci biti bolje. Glasajte i vi, pohvalila se srpska starleta Stanija Dobrojević (35).

Reality zvijezda je na parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore u Srbiji otišla u nesvakidašnjem izdanju. Pozirala je u odjelu ispod kojeg nije nosila majicu, već samo grudnjak.

Nakon što je obavila građansku dužnost, starleta se počastila ručkom, čime se također pohvalila na društvenim mrežama. A prije nego što je glasovala, dogodila joj se 'nezgoda'.

- Evo me u Gajevoj, mojoj staroj ulici, međutim biračko mjesto je na drugoj lokaciji. Poljubili smo vrata, ali tražimo dalje, samo da upišem navigaciju - ispričala je.

POGLEDAJTE GALERIJU Srpska starleta u izolaciji: Jela namaz pa 'servirala' bradavice

Inače, Stanija je rođena u Virovitičko-podravskoj županiji. Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak. 

Poznata je po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. 

Pokušala je biti i pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom. Ipak, to je nije spriječilo da snimi nekoliko pjesama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mirela32 22.06.2020.

    ona je inace fotomodel i zivi u Americi,vrlo simpaticna i jednostavna,poznam je jer smo isle zajedno u osnovnu skolu, a sto se tice karaktera ,ona je kozmopoliticki orijentirana,nije nacionalno opterecena i vrlo je iskren prijatelj bila svima i u osnovnoj i u srednjoj skoli,pozdrav za Staniju

  • Cirenac 22.06.2020.

    Vara se ako misli da će djeci biti bolje.

  • bolna_istina 22.06.2020.

    Eh sada mi je potpun dan, bez te informacije nebi mogel preživjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare