To je to što me zanima!

Srpska starleta uhićena u jednoj od najvećih policijskih akcija: S dečkom je prodavala drogu?

Osim deset kilograma metamfetamina, policija je zaplijenila i još uvijek nepoznatu količinu marihuane, nekoliko desetaka tisuća eura i oružje. Starleta je otkrila i kako je angažirala odlične odvjetnike
Vidi originalni članak

Starleta Maja Stevović, koja je javnosti postala poznata nakon sudjelovanja u realityju 'Parovi' uhićena je u Berlinu, javlja Alo. Riječ je o policijskoj akciji u kojoj je prije desetak dana uhićeno nekoliko članova jedne od najvećih kriminalnih organizacija. 

- Policija je u stanu pronašla ukupno deset kilograma metamfetamina što je ujedno i najveća zapljena narkotika na području Berlina. Vrijednost oduzete droge procjenjuje se na oko sedam milijuna kuna - rekli su glasnogovornici njemačke policije. Istraga je, kažu, počela još početkom prošle godine, a uhićeno je osam osoba različite nacionalnosti. 

Osim deset kilograma metamfetamina, policija je zaplijenila i još uvijek nepoznatu količinu marihuane, nekoliko desetaka tisuća eura i oružje.

Starleta je potvrdila da joj je policija upala u stan te da je bila privedena u policijsku stanicu. Ipak, puštena je na slobodu nakon samo dva dana. 

- Bila sam iznenađena kada mi je policija upala u stan. Uzeli su mi telefone, ključeve i nekoliko privatnih stvari - rekla je Maja i dodala: 

- Rekli su mi kako ću dobiti jednu do tri godine zatvorske kazne, međutim, dva dana nakon su me pustili na slobodu. Spakirala sam stvari i vratila se u Beograd. Imam odlične odvjetnike i dokazat ću kako smo moj dečko i ja nevini. Tužit ću i državu Njemačku za nanošenje duševne boli - rekla je Maja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 22.06.2020.

    I zašto bi to nas u Hrvatskoj zanimalo??? Nećete pisati npr. kako neke firme ispuštaju otpadne vode u rijeke, i slične stvari. Jbt koda da smo Srbiji a ne u Hrvatskoj, svaki drugi članak iz Srbije

  • sexy_trubadur 22.06.2020.

    u americi escort dame , u japanu gejse ,,a kod nas starlete ,aj dobro ,,,novi rvacki naziv sa postovanjem za dame koje to rade po cjeniku

  • mrav_1 22.06.2020.

    Daj ćerce isprala te je spidina nelupaj gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare