To je to što me zanima!

Srpski glumac iz popularne TV serije prošetao je na crvenom tepihu u neobičnom ogrtaču

'Ja se bavim glumom u Španjolskoj jedno 12 godina profesionalno. S filmovima sam krenuo 2007. a 'La Casa del Papel' je otvorila vrata svjetske slave', rekao je Darko
Vidi originalni članak

Srpski glumac i zvijezda serije 'La Casa de Papel' Darko Perić (44) prošetao je na filmskom festivalu u Veneciji u neobičnom stajlingu.

Popularni Helsinki iz serije, odjenuo je svileni ogrtač s cvjetnim uzorkom, a posebno se istaknula njegova duga siva brada.

- Ja se bavim glumom u Španjolskoj jedno 12 godina profesionalno, amaterski od kad znam za sebe. S filmovima sam krenuo 2007. i ako pogledate moj IMDB vidjet ćete dosta serija i nekoliko filmova, ali 'La Casa del Papel' je otvorila vrata svjetske slave. I ne samo meni nego i svim glumcima iz serije. Nitko nije znao nijednog glumca iz serije prije 'La Case del Papel' - otkrio je u razgovoru za N1 prošle godine.

Inače, Perić je kao mlađi htio upisati školu za animaciju u Zagrebu, ali zbog rata Zagreb mu je postao dalek kao 'Vancouver'.

- Na nagovor roditelja upisao sam Srednju veterinarsku školu u Srbiji, a kasnije sam u Rumunjskoj upisao Veterinu. Tamo sam upoznao prijatelje iz Novog Sada koji su studirali na Akademiji za film i glumu te smo krenuli zajedno snimati kratkometražne filmove - ispričao je o počecima glumac.

PLJAČKAŠ IZ 'MONEY HEISTA' Luka Peroš sa srpskim glumcem najavio petu sezonu Netflixove serije: 'Još četiri tjedna, kume!'

Unatoč slavi koju je stekao, za sebe kaže da ga novac nije promijenio.

- Uvijek citiram Jima Carreyja: ‘Ja bih svakom čovjeku dao par dana da bude bogat i slavan da vidi da to nije sve - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Eminem91 09.09.2021.

    Kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare